Adott valaki Sinlacot 4 hónaposnál kisebb babának? (beszélgetős fórum)
Gyakorlatilag amíg csak tápszert evett, a hozzátáplálásig. Utána is extrán hányós volt. Egy köhögéstől, sírástól is tudott hányni.
Valami eszembe jutott. De nem azért mondom, hogy megíjedj, meg az orvos gondolom, megvizsgálta.
Pylorus stenosis
Olvass utána. Én a harmadiknál ijedtem meg, mert neki volt olyan, hogy nem azonnal, vagy pár perccel később, hanem 1 órával mondjuk hányt. Kiderült, hogy elkapta a nagyoktól a hányást. Szóval elvittem az orvoshoz, és mondtam, hogy az egyik unokatestvérem kisfiának ez volt (fiúknál gyakoribb). Ő mondta, hogy egyedül uh-val lehet kizárni.
Szerencsére nem az volt nekünk.
Jobbulást!
Köszi mindkettőtöknek.
Végül tegnap este óta kapta a Sinlacot, de ennyire rossz bukós szériánk még nem volt, mint ma délelőtt, így már nem is adtam neki többet.
Sajnos a HA tápszereket nem bírja, nagyon fáj tőlük a hasa.
Pregomint kap jelenleg.
Ez a bukás teljesen kikészít, a szívem szakad meg érte, annyira megrémül. Félelmetes hogy néz ki olyankor. Evés után 2-3 órával jön neki, orrán-száján. Ilyen savas, habos cucc.
Mi is sinlacot kaptunk sokáig bukott!
Gyerekorvos tudja mit csinál!
Nyugodtan adhatod neki!
Jobb,mint az hogy szétmarja a sav a nyelőcsövét!
Sziasztok,
nagyon bukós a kisbabám, 4 hetes lesz holnap. Savasat bukik naponta többször órákkal evés után. A gyerekorvos Sinlacot írt neki, de most látom, h azt 4 hótól ajanlják.
Igaz, a kórházban egy 7 hetes baba volt a szobatársunk, és neki is Sinlacot rendeltek bukásra a kórházban, mégis kicsit aggódom, hogy ilyen piciként nem lesz-e tőle baja.