Adjatok tanácsot...mit tennétek a helyembe? (beszélgetés)
Ha a gyerek szereti az apját és az is őt, akkor a család együttélése a fontos.
Természetesen csak akkor, ha ez számodra is tartható!
Az nem indok, hogy Te nem szeretsz kertvárosban lakni, mert unalmas.
Sziasztok!
Van 1 2éves kislányom akit még tavaly felvettek bölcsibe,anno ide irattam be ahol a lakásom van,mert a párommal megromlott a viszonyunk.Később rendeződött a kapcsolatunk,de a bölcsi miatt visszakellett költöznöm vele a lakásomba.október óta bölcsis,kb 1hete pedig átirattam itt helyben egy másikba mert az előzővel komoly gondok voltak.Jól érzi itt magát,szeret is oda járni.Apukáját munkája miatt hetente 4x látjuk,egyrészt a távolság másrészt az időbeosztása miatt is.Úgy beszéltük meg,hogy miután novemberi a kislányom jövő augusztusig ide jár majd és utána átiratjuk oda ahol az apja lakik oviba és visszaköltözünk.Na most a gond az,hogy a lakás amibe lakok,húgom és az én nevemen van és apukám a haszonélvező.Húgommal összevesztünk,beszélő viszonyba se vagyunk és apukám mint eddigi 27évem alatt mindig ő mellé áll.Nyiltan érezteti is velem,hogy mi a fenének vagyok én itt.Nos én lelkileg már nagyon nehezen viselem.Azon gondolkozok,hogy albérletbe megyek a kislányommal.Apa meg fizesse a lakás kb 20000ft-os fentartását.Rendben tartom,fizetem a rezsit rendesen,épp ezért nagyon bánt ahogy velem bánik.Szóval ez az egyik lehetőség h albérlet itt a környéken,vagy a másik,hogy beiratom most oviba és reménykedek h ha betölti a 3-at átveszi az ovi és visszaköltözünk páromhoz..De lelkileg nem viselné meg,h épp h beszokik pár hónap múlva viszem oviba?Ti mit tennétek a helyembe?Bocsánat h hosszú voltam..Azt már csak megjegyzem h nagyon nem szeretk ott lakni páromnál,zöldövezet,kertes ház,és dög unalom,se egy bolt,se egy ember,semmi...én itt imádok lakni és gondoltam arra is h itt maradnék miután húgom úgyse jön ide mert a párjával lakik,apukám párjával van..na de ezek után??
További ajánlott fórumok:
- Teljesen összetört a párom lelkileg 7év és 1gyerek után...Adjatok tanácsot..
- Adjatok tanácsot! Szakítanátok a helyemben?
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Mit tennétek a helyemben? Nincs senki akitől tanácsot kérhetnék
- Tanácsot kérnék! Mit tennétek a helyemben?