Adjatok otletet mit lehet vacsorazni, amikor mar nem kivanod a tomeny etelt? (tudásbázis)
Ha jobban belegondolok, csak olyan dolgokat írtam vacsira, amik az egészséges vacsorák. De persze lehet enni tejberizst vagy grízt, egy szelet vajas kenyeret pl sajttal, kekszet, stb., csak ezek hízlalnak, nem az igaziak vacsorára. De a kérdés nem arról szólt, hogy mit kéne enni reggelire, hogy ne hízzon az ember, hanem azt kérdezte, hogy mit egyen az ember, ha nem kívánja a tömény ételt.
Én ha nem kívánom a tömény ételt, akkor az azt jelenti, hogy nem vagyok igazán éhes.
Gyümölcsöt semmiképp ne egyél, azt csak délelőtt szabad és csak keveset. Különben is álmatlanságot okoz a délutáni vagy esti gyümölcs evése. Napi max 12% gyümölcsöt szabad enni. Zöldséget 15%-ot. Este már csak zöldséget egyél párolva, vagy zöldségsalátát készíts, vagy gabonapelyhet.
Szendvics kizárva, semmilyen pékárut ne egyél este, csak reggelire/reggelihez.
Húst se egyél este, mert nehezen emészthető.
A lényeg estére tényleg a könnyű étel bevitele.
Emellett igyál is valamit, de ne túl sokat, mert akkor éjszaka szaladgálhatsz a mellékhelységre.
Én személy szerint 5-kor eszem utoljára a nap folyamán, ha mégis megéheznék, akkor iszom néhány korty vizet. Ki lehet bírni reggelig.
almát, kefírt.
Na, ne együtt.... :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik magyar hírességgel vacsoráznál együtt és miért pont vele?
- Ti mit szoktatok vacsorázni?
- Feltétlenül kell ugyanazt vacsorázni, mint amit ebédre ettem?
- Kérlek, segítsetek, mit ennétek az alábbi étterem étlapjáról, ha muszáj lenne ott vacsorázni, de közben fogyóztok?
- Mit szoktatok reggelizni, ebédelni és vacsorázni?
- Mikor és miket szoktál vacsorázni?