Feltétlenül kell ugyanazt vacsorázni, mint amit ebédre ettem? (tudásbázis kérdés)
Á!
Én ettem tésztákat!
Csak abba a kategóriába tartozzon.
Nézd, ez a fele azon fórumoknak, amik ezzel foglalkoznak:)))))
90 napos - április 8-tól?! (90 napos diéta)
90 napos alatt hogyan vészelhető át a víznap? (90 napos diéta)
90 napos ápr. 12-től (90 napos diéta)
90 napos diéta alatt fel lehet cserélni a napokat? (90 napos diéta)
90 napos diéta alatt lehet-e tejet tenni a kávéba nem fehérje-napon? (90 napos diéta)
90 napos diéta alatt mivel lehet enni a tésztát szénhidrát-napon? (90 napos diéta)
90 napos diéta alatt, a fehérje-napon milyen levest kell inni ebéd után? Kizárólag húsleves lehet? (90 napos diéta)
90 napos diéta receptek (90 napos diéta)
90 napos diétában mennyi az a bizonyos "1 szelet" csokoládé? (90 napos diéta)
90 napos diétánál gyümölcsnapon csak a friss gyümölcsöt lehet enni, vagy lehet befőttet/aszaltat is? (90 napos diéta)
90 napos május 26-tól (90 napos diéta)
90 napos mintaétrendek (90 napos diéta)
90 Napos verseny (90 napos diéta)
90 naposok ide!!!! (90 napos diéta)
szinte soha nem azt eszem vacsira,mint ebédre.
Volt már olyan,hogy levest ettem vacsira,mert azt kivántam,ebédre meg lehet teljesen mást.Nálunk nincsenek kötelező dolgok.
Nekem annyi kérdésem lenne, kéne valami 90 napos guru. Pl. paradicsomos tészta? persze sajt nélkül, uzsira csak és kizárólag salit lehet enni?
Na valmi guru jelentkezzen :-))
Feltétlenül kell ugyanazt vacsorázni, mint amit ebédre ettem? Szénhidrát napon csak és kizárólag sütit lehet vacsizni? egykis tészta?hm?
Jó lenne, ha segítene valaki pontosítani...
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit még ma feltétlenül el kell intézned?
- Amit a koplalásról feltétlenül tudnod kell
- Önbizalom - feltételes vagy feltétlen?
- Ne ítéljetek el, de feltétlen kell szeretni a férjem előző házasságából született gyermekeit?
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Melyik magyar hírességgel vacsoráznál együtt és miért pont vele?