Adhatok a cicámnak fokhagyma kapszulát? (tudásbázis)
jaj, nem olvasok mindenki után
de köszi az infót :-)
annyi xart megveszünk, ami semmire sem jó....
És ha vennél neki macskáknak kitalált multivitamint?
Nem egyszerűbb? :-)
google forditóval másoltam be,azt jelenti kutyáknak,macskáknak
holisztikus állatorvos ajánlotta nekem ezt a terméket,a cicám több éve bronhitiszes erre ez a termék kiváló lehetne,de nem merem adni
Az alábbiakba gondolj bele:
-a macska normális étrendjébe nem tartozik a fokhagyma, sose enné meg a természetben
- ezek a készítmények embereknek készülnek, ennek megfelelő a hatóanyagtartalmuk is
- az ember súlya sokkal nagyobb, mint a macskáé, ki tudja, hogy hat rá egy olyan hatóanyagtartalmú étrend-kiegészítő, amit 70 kg-os emberre méreteztek
Miért akarod a macskát megfokhagymázni? Immunerősítés céljából?
na már megy el az agyam.....megtaláltam,de ide is bemásolom a dorwest terméke
Az engedéllyel rendelkező gyógynövény a tüneti bőrbetegségek, ízületi gyulladás, köhögés és kisebb fertőzések kutyák és macskák.
A fokhagyma antibiotikus, fertőtlenítő és vírusellenes tulajdonságokkal megerősítette modern tudományos kutatások és gyulladáscsökkentő vegyületek. Görögszéna mag is tartalmaz gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.
Használt, hogy enyhíti a tüneteket, mint a kisebb fertőzések bőrbetegségek, ekcéma, hólyaggyulladás és köhögés, ez erősebb, fokhagyma tabletta is használják az izületi gyulladások kezelésére miatt gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Gyakran együtt használják vegyes növényi tabletták, amellyel egy szinergiát. Adva rendszeresen a fenntartó adag fokhagyma és görögszéna tabletta növeli a fertőzésekkel szembeni ellenállás által serkenti az immunrendszert.
További ajánlott fórumok:
- Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát?
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- A fokhagyma tényleg tisztítja a vért?
- Kutyámat behoztam a lakásba, de ígysem bírja a tűzijátékot nagyon sír hiába nyugtatom. Alvássegítő gyógynövénykapszulát adhatok neki?
- Milyen fokhagyma kapszulát érdemes venni?
- Kutyusomnak szilveszter estén adhatok cirklin valerina kapszulát?