Milyen fokhagyma kapszulát érdemes venni? (tudásbázis)
Szia!
Édesapámnál a C-vitaminos fokhagyma kapszula vált be
Amióta szedi, sokat javult a vérképe, és a C-vitaminnal a megfázás is elkerüli.
Nekünk ez teljesen jól bevált, így nem váltunk a fokhagyma lenyelésre.:-)) Amúgy amikor a gyerekem kicsit köhögni kezd, akkor neki is adok belőle, 1-2 nap alatt redbejön, mert mellette van még benne kakukkfű is, ami remek hurutoldó.:-) És ezt legalább le tudja nyelni, a fokhagymát meg utálja.:-)
Ki mire esküszik, mi erre.
Én tudom neked ajánlani nagyon az FLP fokhagymáját, az én férjemnek ettől rendeződött a magas vérnyomása.
Amúgy meg ki a fene bír lenyelni egy egész fokhagymát?? Egy kis történet erről:
A háziorvosnak mondta a párom, annak idején, hogy elkezdi szedni a fokhagymát. A gyógyszertől rengeteg mellékhatástól szenvedett, és már elege lett.
Mire a dokinő: ááá, felesleges, ne vegyen, mert nem ér semmit. de mondja neki a párom, hogy az FLP-s fokhagymát szedné, mire a dokinő: jaaa, az más, azt szedje nyugodtan, mert nagyon jó.:-)) Erre az egyre mondta,hogy jó.
és igaza is lett.:-)
Már régen nem szed gyógyszert a párom, mindössze néha szedi a fokhagymát, kúraszerűen. Szóval jó szívvel ajánlom, azóta az ismerői körben már másnak is segített.
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Adhatok a cicámnak fokhagyma kapszulát?
- A DM-es almaecet kapszulát (Das Gesunde plus a neve) próbáltátok már? Milyen volt?
- Vettem egy Braun Tassimo kávégépet.Ki tud nekem segíteni, hogy hol tudok bele kávékapszulát venni?
- Hajproblémák-milyen kapszulát szedjek rá?
- Gödöllőn/Veresegyházon hol tudok venni dolce gusto kávégéphez, latte macchiato vanília kapszulát?
- Barátcserje kapszulát lehet egészségpénztár kártyára venni?