Adhatok 4,5 hónaposomnak higított gyümölcslevet? (tudásbázis)
úgy,hogy hámozottat írt :)
elvileg úgy lehet,az üvegesben is ilyen van.én sem kockáztattam mondjuk.inni 1 évig csak vizet adtam,mert ha rászokik az édesre akkor szenvedhetek később :S
én csak vizet adtam nekik egyéves korukig.
biztosan semmi baj nincs ezekkel a gyümölcslevekkel, de jobb a vízre szoktatni őket.
Próbáld meg a granulátumos teákat gyerekek számára. Van belőle többféle - narancs, csipkebogyó, őszibarack .... Ennek az az előnye, hogy nagy melegben nem buggyan meg olyan hamar mint a gyümölcslé.
Ha veszel gyerekeknek való gyümölcslét pl. sütőtöklé,őszibaracklé,... hígítsd vízzel mert nagyon tömény! Túl édesek és tömények, ezért nem oltják annyira a szomjúságot.
Napközben többször nézd meg nem-e buggyant meg a nagy melegben!
4 hónapos kórtól már sokféle ital van picuroknak.
Egyet ne felejts el, hogy a víz a legjobb szomjoltó.
Ha sok löttyöt adsz neki, nagykorában már nem fogja meginni a tiszta vizet. Sajnos így járt a barátnőm a kisfiával. Picur lányánál már máshogy csinálta.
Rajtad áll milyen lesz a gyerkőc. A védőnőm szerint 3 éves koráig mi alakítjuk, utána nagyon nehéz a rossz szokásokat átmódosítani.
bébi italt adj neki drága
én azt javaslom 1 éves koráig
utánna esetleg amire most gondolsz
nagyon finom az alma répa lé bébi ital....
Miért lenne baj? A frissen párolt sárgarépa, a meghámozott eper, nemsokára lesz már őszibarack,
de a cseresznye és meggyhús (természetesen héj nélkül), mind-mind sok finomság a számára.
Vásárolj a piacon idős néniktől, akik a kicsi zsebkendőnyi kertjükben azért dolgozgatnak, mert egész életükben ezt tették. És minél idősebbek, annál tovább tart.
További ajánlott fórumok:
- 10hetes a kilányom!Mit mond a tapasztalat?Mikor adhatok neki először gyümölcslét almapürét?
- Mit adjak enni a 15 hónaposomnak kenyér helyett?
- Léböjt ideje alatt lehet inni boltban kapható paradicsomlevet, és 100%-os gyümölcslevet?
- 3 hónapos kortól milyen gyümölcslevek adhatók?
- Késő estig fent van a 7 hónaposom, alig lehet elaltani, akkor is sirás van.Ti hogy altattok ebben a korban?
- A 17 hónaposom fél az elalvástól!? Segítsetek!