Ad blocked here by KPF. mit jelent? (tudásbázis)
szancsesz,köszi szépen,a segítséged ezt mind tudjuk,csak hát azon az oldalon akar a lányzom menteni,mert ott akarja elmenteni azon az oldalon.
mert akkor ott gyüjti egybe és nem külön a gépen,na mindegy akkor a tűzfalat megnézetettem.
nem engedi menteni.
semmi gond.
olyankor érdmes kijelölni az összes szöveget,és az egér jobb gombjával másolással kimásolni a wordpad-ba.és igy sima szövegfile-ként meg lesz. igy nem kell kimenteni. vagy állitsd be a tűzfalat. de szerintem igy is meg lehet oldani.az egeret ráviszed a szövegre és szépen csak a szövegen elkezded végighúzni az egeret. ha ez megvan akkor lehet másolni az egér jobb gombja lenyomásával.megnyitod a wordpad-ot és beilleszted . már meg is lett a mentés.
Köszönöm szépen a hozzászolásotokat!!
Nekem Nod32 vírusírtóm van.
Az a helyzet,hogy van egy oldal a www.sütigyár.hu-n és ha a lányom mentini akarna egy sütireceptet pl,és egy ablak ugrik fel és ez a szöveg olvasható benne:((
Szóval nem enged azon az oldalon semmit sem.
Másnak igen nekünk nem:((
Így is tudtok segíteni mért is van ez????
AVG, persze lehet hogy nem angol, de egy angol lapban olvastam róla, hogy az év legjobbja volt azt hiszem tavaly.
Ja,ja dumcsizunk, de csak te értesz is hozzá :)
én egy-két trójait azért benyeltem, de ritka mint a fehér holló.
mondjuk nálam még az msn-en átjövő képek és egyéb progik is ellenőrizve vannak. ha valaki küld egy képet magáról msn-ben akkor addig át sem engedi mig nem nézte meg.
mi a neve annak a proginak?
azért jó hogy igy eldumcsizunk:))
nekem is nod van.
most dobtak piacra valami hiperszuper angol programot, de még nem néztem meg. állítólag nincs vírus, ami áthatol rajta.
bár én még sose kaptam vírusfertőzést :)) kop-kop alulról a fán :)
értem.
mondjuk én nod32 párti vagyok. nekem nem irja ki ezeket.
keriot használtam régen de áttértem.
neked milyen van?
ad = advertisement = hirdetés
:))
welcome
a KPF=Kerio Personal Firewall
ez egy tűzfal ami blokkolt valamit. csak mit?
kerio-t használsz?
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak?
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Nem tudok megnyitni oldalakat, mert a gép állandóan azt írja ki, hogy "A pop-up window was blocked". Mit tegyek?
- Ad blocked here by KPF. Ezt írja a gépem.Mit jelent?