Ablakcsere szomszéd "fronton". A régi ablakot kicseréltethetem e ugyanolyanra, mint a meglévő? (tudásbázis)
Hát én is sajnálom. Ugye van egy mondás. A rokonokat, szomszédokat nem válogathatja meg az ember.. Ez esetben nagyon sajnos...
Na majd holnap anyu meg a hivatalba intézkedni. Remélem sikerül valami érdemlegeset elérni.
Ezt az önkormányzatnál kell engedélyezni, ha jól tudom.
Amúgy meg azért meg át kellene engednie, hogy a falat megcsináld!
Sajnálom, hogy ilyen a szomszédod.
Hm... Ez nem is rossz ötlet. Viszont amilyen, azt onnan kivágná, törné, egyebek...
Sajnos ezzel a szomszéddal sok gond van/volt és van egy olyan érzésem, hogy lesz is...
A fal is le van szakadva egy részen (vagyis a vakolás), mert a ház tövébe pakoltak és beázott, de ezt sem engedik megcsináltatni, pedig ez nem a mi hibánkból ered... :(
Erre viszont van egy megoldás, amit engednie kell a szomszédnak!!
Az ablakod elé kell csinálni egy ilyen táblát, vagy mi a fe..t. Meg van szabva, hogy milyen távolságra teheted és akkor akár nyithatod is.
Bocsi, hogy csak így érthetetlenül írom le...
Szerintem, ha nem mész át a szomszédhoz, vagyis a telkére akkor semmi köze hozzá. Nekünk is át tud nézni a szomszéd, engem rettentően zavar, már csak azért is, mert még annyit se kérdeznek, hogy zavar-e, ha kinyitják? Mindegy... :)
Próbáljatok vele beszélni!
Akkor viszont semmi köze hozzá ha nem mentek be a telkére...
Próbálj vele még 1x beszélni ha nem megy akkor menj be a polgármesteri hivatalba. Nekünk kerítés miatt van gond a szomszédokkal.... Mindegyik elvárá hogy mindegyiik oldalon mi csináljuk amikor mindenkinek úgy lenne hogy 1 oldalt kell csinálni.
Nekem a hivatalba (földhivatal) azt mondták a kerítés nem kötelező akit zavar az csináltassa meg...
Az ablakot belülről cserélik nem kívülről, szóval nem a telkén zajlik a munka. Az ablakot mondtuk, hogy ugyanolyan, tejüveges, sosincs nyitva, de nem akarja engedni. Azzal fenyegetőzik, hogy beveri az egészet...
A ház már vagy 100 éves, és így épült, szóval azt sem mondhatja, hogy most akarunk először ablakot rakni...
ha ugyanolyan, akkor nem.
de kérdezd meg a közös képviselőt.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a KMD (Keresd magad degeszre) ugyanolyan MLM, mint a többi?
- Pályázat ablakcserékre
- 2 ugyanolyan terhesség mégis más nemű gyermek
- Háztartási gép szerelő átvert. Drága volt és a mgépem ugyanolyan rossz mint azelőtt.Hol jelenthetem? SEGÍTSETEK!
- Szemétszállításkor megrongálódott kukát hogyan lehet kicseréltetni?
- WC csésze víz alatti részét mivel tisztítjátok? Hogy ugyanolyan szép legyen, mint a feletti része.