Pályázat ablakcserékre (beszélgetés)
Biztos nem lenne olcsobbxd
Én is pont ilyeneken gondolkoztam. Lehet, hogy annyival olcsóbban is lehet találni kivitelezőt, aki esetleg nincs a listában. Bár nagyobb összegnél nyilván másképp jönnek ki a díjak, mert ott elenyésző a szakértői díj, tulajdoni lap, stb. pl. 800eFt-os összeghez képest.
Pont én is azt kezdtem el mérlegelni, hogy négy ablakomat /utca fronti ///kellene kicserélni.
De ha pályázat nélkül csináltatom meg, akkor lehet,hogíy olcsóbba kerülne,.................. mert a szakértői iratok... előtte-utána--ára, a tulajdonilap ára , és esetleg a kivitelező is olcsóbban csinálná?!???
Ha esetleg pályáznék és nem kapnék rá támogatást.
Mibol gondolod h kimerult a keret? XD
Olvastam, és pont hidegen hagy, mit mondasz.
Olvasd csak, hátha valamit találsz még!
És ha tényleg érdekelne az, amiről írunk, akkor láthattad volna, hogy amint már előzőleg írtam, rám nem is vonatkozik az egész, de ÉN elolvastam.
A pályázati portálon regisztrálni a pályázati kiírás meghirdetésétől, pályázatot benyújtani a meghirdetéstől számított 30. naptári napot követően 2014. november 15. napjáig, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehetséges.
Akkora összegnél már megéri szerintem. Csak ugye meg kellene előlegezni. És mi van, ha valami miatt az ember mégsem kapja meg.
Ha figyelmesebben olvasnád, akkor tudnád, hogy csak akkor tették fel! Mondtam, hogy el sem olvastad!
2014.09.29-től lehetett beadni.
Szóval a keret kimerült.
De ha gondolod, kérd!
Ugye van ügyfélkapud?
Nálunk 1 milllió körüli összeg legalább lenne.:O Nem olvastam, hogy nincs hiánypótlás... de nem hangzik jól. Bár sztem azért össze lehet szedni elsőre is az iratokat, nem ezen van most a hangsúly.
Te elolvastad egyáltalán a pályázati feltételeket? Semmi konkrétumot nem írsz, csak légből kapott mondataid vannak! Indokold akkor meg!
Én találtam valahol egy számolást, ahol az jön ki, hogy 300 eFt körül nem nagyon éri még meg, de akinél jóval magasabbak a költségek, ott inkább. Engem az ijesztett el, hogy nincs hiánypótlás sem, meg ez a szakértői...
Mert, ahogy látom esélytelen a dolog...
Bennünket is érdekelt volna, de még nem olvastuk el a rá vonatkozó feltételeket. Most már nem is fogjuk...
Nem. Es sajnos nagyon nagy feluletre terjednek ki az ablakaink.
:)
A pályázatos mizéria.
Energetikai tanulmány, elkészített pályázat.....
Ezeknek a lóvéknak megvolt a helye. :S
Ne haragudj, de milyen hozzászólás ez? Mi a kamu?
Ezek szerint Te nem panelben laksz.
Nekem is kéne már, de a panelre ez nem vonatkozik.
Nem neztem alaposabban utana, de sztem nem is fogok,pedig nagyon jol jonne a csere
Engem is pont ezek aggasztottak. És ezek után ha még rosszul vagy hiányosan töltesz ki valamit, már vége is. Ja, és csak meghatározott listából választhatod ki a vállalkozót. Tehát ott sem tudni, hogy mi mennyi, és hogy járnánk jobban.
Nekem eszembe jutott, hogy meg kéne pályázni. Csak kell hozzá energetikai tanúsítvány, meg egy vállakozóval kötött kivitelezési szerződés, plusz a tulajdoni lap. Ezek mind költségek. Mi a biztosíték arra, hogy sikeres lesz? Engem csak ez aggaszt, amúgy már belevágtam volna.
Fontos az is, hogy mekkora összegnek kapod a 40 %-át, mert máshogy jönnek ki az arányok 300 eFtnál, mint mondjuk 800 eFt-nál.
Én, de én kiestem, mert panelban vagyok. Azért necces, mert mindenféle szakértői igazolást is be kell csatolni, aminek szintén van díja. 40 %-ot adnak, de ha valamit nem jól töltesz ki, vagy nem felelsz meg valami miatt, már ki vagy zárva. Hiánypótlásra lehetőség nincs. Csak utólag derül ki, hogy megkapod-e a támogatást, miután kifizettél mindent.
Én most ezeket találtam tanulságként.
Persze, ha minden jól van kitöltve, és megfelelsz, akkor lehet, hogy jó.
Nincs valaki ,aki hasonlón töri a fejét??? hogy együtt gondolkozzunk?
Olvastam a lehetőséget,hogy családi háznál is lehetne nyílászárók / ablakok/cseréjére pályázni.
Elgondolkoztam rajta,hogy érdemes-e pályázni, ??
Nem -e többe kerül a körítés,mint amennyi esetleg utólag juttatna az állam.??
További ajánlott fórumok: