Eredménytelen intézményvezetői pályázat (beszélgetős fórum)
Intézményvezető-helyettes leszel,max,1 évig,míg nem lesz sikeres vezetői pályázat.Óraszámod a gyereklétszámtól függ:50 fő alatti gyereklétszámnál heti 26 óra,50-199 fő között 24 óra,200-449 fő között 22 óra,450 fő felett heti 20 óra. Pótlékod a helyettesi pótlék lesz.
Pályázz vezetőnek,jobban jársz :)
Nekem ez inkább megbízott vezető beosztásnak tűnik.
Mint pl egy cégnél, ha huzamosabb ideig nincs vezető, vagy nem találtak, akkor cégen belül, általában az addigi helyettest nevezik ki arra az időre megbízott vezetőnek.
A fenntarto intezmeny vezetese mit mond??
Ezt igy latatlanban megmondani nagy konnyelmuseg lenne.
Kedves Fórumozók!
Ki tud válaszolni nekem, ki vagyok én ezután?Tagintézmény vezető voltam, önálló intézmény lettünk, és pályázat volt intézményvezető álláshelyre/óvodai intézményről van szó/Eredménytelen lett, nem volt érvényes pályázat.Én leszek egy évig...ezt szeretném megtudni, micsoda.A jegyző szerint intézményvezető helyettes leszek,úgy mint eddig, változatlan pótlékkal, egy évre megbízva,mert a helyettesítés rendjében kell megoldani az intézmény vezetését.Akkor viszont ki lesz a vezető, kérdeztem tőle, de hiába.Szerintetek??Ilyenkor mennyi a kötelező óraszámom?/Óvoda/Jó lenne néhány okos tanács.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi
- Lombik-de hol legyen? Vélemények a meddőségi intézményekről..
- Idős, beteg ember - hol van a legjobb helyen? Otthonában vagy intézményben?
- Miért mutat ki a terhességi teszt hamis pozitív eredményt?
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?