A villanykályhával való fűtésért mennyit fizettek? (tudásbázis)
Semmi pénzért lehet öntapadós ablakszigetelő csíkot kapni
Lepucolod/nyirtalanitod az ablakkeret szegélyét és felnyomod rá
Az körben szihetel, mig a pokróc/ablakpárna semmit szinte
A lépcsőházból rettenet fagy dől be!
Az előszobahallos lakásomnál a hallból nyíló konyha le van zárva vastag függönnyel tőle és így az egész lakás is.A konyha ablakba télen én pokrócot csavarok,sokat kifog a hidegből(már a belső párkányon van).A szoba ablak belső párkányára télen felrakom a függöny lelógó részét,mivel így nem takarja ki a radiátort,plusz sokat elfog a hidegből.Amikor már villany kell,be is húzom a függönyt,mert így szigetel.A fűtőtestek előtt nincs bútor,hogy szabadon lökje a hőt.Az erkélyes szobában az erkély elé ilyenkor kis komód kerül,sokat kitakar a hidegből,ha a függönyt elhúzom,mögé megy a komódnak.Télen nem kell az erkély,nem gond,hogy így le van zárva.Ezek annyira elegek szoktak lenni,hogy nálunk hihetetlen meleg van,a konyhában a fűtés nem szokott menni,csak a szobákban.
Aha!Megvan! :D
Köszi!Ilyet sok helyen lehet kapni,nem is drága,úgyhogy akkor ez lesz a megoldás :)
A 2-es és a 7-es között van egy köz.Azt szedd ki,miután bekopiztad a böngészősávba és aztán enter.:)
A lakás tartja a meleget,nem a készülék.Nekem nagyon bedurrant ide.
Ha 42Ft óránként,akkor nem is,mert nem megy folyamatosan.
Köszi,ez nekem is eszembe jutott!:)
Még a bejárati ajtóhoz is teszek szerintem,mert a lépcsőházból is jön a hideg,hiába ragasztottuk körbe.
2 ablak van a konyhában,és egy bazi nagy erkélyajtó a szobában.
Redőny van mindegyiken.
Új nyílászárók,pár éve lettek cserélve.
A mínuszosat úgy értettem,hogy még annyit kellett befizetnünk,annyival többet fogyasztottunk. :)
Egyébként a neve Elekthermax,ha jól írom,és így néz ki:
Ha - (mínuszos) számla jött, akkor az azt jelenti, hogy nem használtál fel annyit, amennyit fizettél havonta átalányt! Vagyis ennyi pénz neked visszajár a szolgáltatótól!
Milyen az a villanykályha. Elektromos cserépkályha, valamilyen hősugárzó-szerűség? Mégis milyen?
Senki sem fűt villanykályhával?
Ulla-Gulla,BénaBéla vagyok,és nem tudom megnyitni a linket,csak egy üres oldalt ad be :(
De hol lehet kapni azt a hűtő-fűtő szerkentyűt?
Mennyire tartós a meleg amit ad?
Na.Be is b...na ha csak ez fűtene!:D
De kieg.nek jó lesz,mert -15fokban minden kevés!:)
Most mi az a 1000watt?Mármint pénzben mi.Bár itt nekem ez nem kerül maniba,de érdekel.Amúgy kegyetlen forró levegőt tol ki magából...:O)
Hát nekem faja kis hűtő-fűtő szerkentyűm van,4.400,-HUF-ba került.:) Most is nyomja,majd meg döglök,lejjebb kell vegyem.
Pontosan így néz ki:
De azt nemtom mennyit fogyaszt.Kis időrelé van benne,az kapcsolja be-ki.:)
A villanyos fűtés iszonyatosan drága! Mi csak a gyerek szobáját fűtöttük vele, plussz a fürdőt néha, 16ot fizettünk és kijött egy 90ezres túlfogyasztás.
Nem tudtok átállni másra?
Egy szobás társasházi lakásban élünk,állítólag többfelől kapjuk a meleget télen...
Ahhoz képest meg lehet fagyni.Az ajtó köré tettünk tömítő szalagot,de így is nagyon hideg szokott lenni.
Egy darab 6 kW-os villanykályha van a szobában.
Tavaly fizettünk télen-nyáron 10.000-et,januárban megemelték 15.000-re,mert az év végi elszámolásnál kijött egy 80.000-es mínusz.
Emellett villanybojler van,ez is,és a kályha is éjszakai áramról működik.
Nektek mennyi a villanyszámlátok?
És meleg van bent?
Mert nálunk a szobában elviselhető,de a többi helységben meg lehet fagyni.
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyi csoportpénzt fizettek az oviban egy hónapra? Csak én sokallom a havi 1500-at?
- Egy munkás, aki a fürdőszoba csempézését csinálta, elrontotta a csaptelepet és a villanykapcsolót. Mit csináljak?
- Az Elekthermax 6kW-os villanykályhát hogy kell kikapcsolni?
- Mitől szorul a villanykályha gombja?
- Mennyibe kerül télen villanykályhával kifűteni egy 50 m2 lakást?
- Hőtárolós villanykályha