A UPC egyik pillantról a másikra a német nyelvű csatornákat kivette az összes csomagból, és külön csomagot hozott létre. Lehet ilyet? (tudásbázis)
7. survivor3 (válaszként erre: 6. - Pocokfa)
2010. febr. 17. 08:15
Teljesen jogos a dühöd.
Gondolom a szerződésben burkoltan, vagy apró betűkkel benne van, hogy változtathatják a csatornákat...
6. pocokfa
2010. febr. 17. 07:47
de miért nem? gondolom, nem én vagyok az egyedüli, akit feldühít ez.
5. survivor3 (válaszként erre: 4. - Pocokfa)
2010. febr. 17. 07:42
Magyarországon nem.
4. pocokfa
2010. febr. 17. 07:42
nem lehet valamit tenni ez ellen, hogy ne csináljanak hülyét az emberekből?
3. pocokfa
2010. febr. 17. 07:41
nagyon durva
2. erikalip (válaszként erre: 1. - Pocokfa)
2010. febr. 17. 07:40
szia! szerintem nem,mert az egyik rokonom aláirta 3 évre a digit ,vajdaságban,és szinte minden magyar kanálist kivettek,rtl,fil+,hbo-kat,national geo,stb,egyedül maradt a hallmark,meg a tv2! :)ez van,és még fizetheti több mint egy évig,hogy nézhesse a nagy semmit!
1. pocokfa
2010. febr. 17. 07:35
Sziasztok! A UPC egyik pillantról a másikra a német nyelvű csatornákat kivette az összes csomagból, és külön csomagot hozott létre Európa néven, amire persze külön kell előfizetni. Lehet ilyet? Őket nem köti a szerződés? Ha én aláírok egy hűségnyilatkozatot, nem várhatom el, hogy azokat a csatornákat kapjam is meg, amiket az aláíráskor igértek?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a TV csatornák műsoráról?
- Tudja valaki, ha T-home tripla csomagból hűségidő lejárta után le szeretnénk mondani a telefont, akkor fizetni kell ezért?
- Új TV csatornák 2011-től, ti nézitek?
- Az Invitel megszüntetett csatornákat! Összefogunk, hogy visszakaphassuk?
- Hogyan kell analógról digitálisra állítani a csatornákat a vásárolt eszközön?
- Hogyan tudnám elérni ezeket a csatornákat? A Diginél vagyok már két éve, és nagyon hiányzik a Filmmúzeum és az MGM - van valakinek ötlete?