Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mézeskalács díszítést hogyan csinálod? fórum

Mézeskalács díszítést hogyan csinálod? (beszélgetés)

10. Alnisa (válaszként erre: 6. - Kaliforniai tornádó)
dec. 19. 07:43
Ez de jó!!!
9. Alnisa (válaszként erre: 4. - Globus)
dec. 19. 07:42
Ha lepotyog, akkor nem jó a mézeskalácsod, valszeg lisztes a teteje. Nem szabad leesnie.
8. Alnisa (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
dec. 19. 07:41
Cukrász kellékesben lehet venni kész mázat is. DE egyszerűen tojásfehérje és porcukor. Illetve színező, ha színeset szeretnél.
7. Myra
dec. 18. 23:51
Ez engem is érdekel.
dec. 18. 22:02
Cukor, mazsola, dió. Egyébként csináltam egy pókot mézeskalácsból. Egy nagy bögrével a testét, egy kicsivel a fejét, a lábainak pedig késsel vágtam ki 8 darabot és rá ilesztettem, és rá is sültek.
dec. 18. 20:27

Cukor, citromlé, a színeshez ételfesték.

Sűrűnek kell lennie, hogy a díszítéshez használt fecskendőbe nehéz felszívni, kb akkor jó. Hamar keményre szárad, nem potyog.

dec. 18. 19:28
Sehogy. Minden cukormáz lepotyog.
3. hpetra22 (válaszként erre: 2. - Kacsahercegno)
dec. 18. 19:24
Az a bolti? Láttam én is, 4 kis tubus van benne. Az mennyire elég, nincs bennük nagyon kevés?
2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
dec. 18. 15:38
Igen, az, hogy ne akard, hogy tökéletes legyen elsőre. Minden a gyakorláson múlik. :-) Amúgy én olyan dekor cukormáz tollal próbálkoztam párszor, azzal egész jól lehet dolgozni.
dec. 18. 15:15
Van valami jó praktikád? Gyors. Kezdőknek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook