Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Strepfen vagy Dorithricin szopogató tabletta hatásosabb torokgyulladás enyhítésére? fórum

Strepfen vagy Dorithricin szopogató tabletta hatásosabb torokgyulladás enyhítésére? (tudásbázis)

dec. 25. 23:32
Nekem a tantum verde jött be.
dec. 25. 20:20

Na, most látom, van már Dorifen is, ami torokgyulladásra való.

Legközelebb kipróbálom.

dec. 19. 15:40

Strepfent vettem végül és jó, már ismertem korábbról.

Csak reménykedtem, hátha a másikat mondjátok, mert ennek nem szeretem az ízét, nekem csípős és fura az állaga ahogy olvad (lehet, hogy a méz miatt).

Viszont ha jól tudom csak ebben a tablettában van gyulladáscsökkentő, egyébként a Strepsilst szeretem, de az mindössze fertőtlenít.

6. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 10:12
Nekem a Strepfen bejött.
dec. 19. 09:25
Mindkettő jó. Kinek ez, kinek az.
dec. 19. 08:03

Nálunk mindkettő mindig van itthon. Szerintem egyik sem jobb a másiknál, max. más íze van, ami számodra most jelentéktelen dolog.

Ahogy Alnisa írta, inkább fájd.csill-t vegyél, bár az mellé jöhet a szopogatós nyugodtan.

Mielőbbi jobbulást!

dec. 19. 07:39

Doritricin, abban antib is van.

De órákra nem segít. ahhoz gyógyszer kell nem szopogatós. Vegyél apranaxot vagy valami hasonló erősebb fájdalomcsillapítót.

2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 06:15
Változó ez is,,nekem a Dorithricin semmi.
dec. 19. 04:31

Szúr, fáj a torkom, alig tudok nyelni.

Gyorsan kell valami amit most reggel meg tudok venni és délutánig enyhíti a tüneteket.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook