Az Invitel megszüntetett csatornákat! Összefogunk, hogy visszakaphassuk? (beszélgetés)
Szóval, az a helyzet, hogy:
Tovább kutakodtam a netes oldalukon, és az vagyon ott írva: a tervezett változtatás írásos kézhezvételétől számított 15 napon belül bárki minden jogkövetkezmény nélkül felbonthatja a korábban aláírt hűség-nyilatkozatát, amennyiben ezt nem teszi meg, a tervezett csatorna-váltást részéről elfogadottnak tekintik.
És még azt is megtaláltam a honlapjukon, hogy erről a tervezett változásról november 16.-i kelt. levelükben tájékoztattak engem. Vagyis azon a számla mellé tűzött kismilliós apróbetűs mellékletben, amit eddig soha az életben el nem olvastam!!!
Mi ebből a tanulság??
- Van valahol még régről egy nagyítóm, előkotrom, és ezek után minden számlájuk mellé tűzött levélkéjüket betűről-betűre el fogok olvasni.
- Másrészt viszont célszerű "képben lenni", hogy a városban található többi szolgáltató éppen milyen csatornákat, mennyiért kínál???
Vagyis aki novemberben nem tiltakozott, az most már hiába is megy, a Discovery és az Eurosport is megy.
Nem tehetem. Nyáron írtam alá kb. tizedszer egy újabb 2 évre szóló hűségnyilatkozatot.
Mondtam is nekik, hogy a szerződés szerint otthagyhatom őket, de további másfél évre még követelik tőlem az összeget.
De mondom az x.-edik mellékletben tételesen fel lett sorolva, hogy ők milyen csatornák nézettségét biztosítják nekem. Ha ők ezekből elvesznek tőlem, akkor az részükről nem jelent szerződés-szegést???
Igen, Invitel, és igen, Discovery + Eurosport.
Ezek szerint csak nekem nem mindegy, hogy milyen csatornákat tudok nézni?
Azt hittem, valami másról van szó.
De, hogy tv csatornákról??!!
Gondolom Invitel akar lenni. Megszüntette a Discovery és az Eurosport csatornákat.
Attól, hogy kiírod a nevét még nem reklám :)
A T-homeot még értettem. A másikat nem.
Nálunk UPC van, az még nem genyózott.
Totál kiakadtam, hogy az I-betűs tv-szolgáltató tegnaptól a D...y + Eurosport csatornák sugárzás beszüntette.
Ma bementem a helyi ügyfélszolgálathoz, mondom a csajoknak, hogy durci vagyok. Azt mondják, hogy nem sikerült elsőnek lennem.
Írják a listát, hogy naponta mennyi ügyfél tiltakozik a változtatás miatt, és minden nap műszak végén beküldik a központba.
Az ország egész területéről!!
Állítólag a T-H...nál is ezt csinálták, és a központ, látva a széleskörű felháborodást, elállt a változtatási szándékától.
Ha más I-betűs ügyfél is szeretné tovább nézni a megszokott csatornáit, és szintén reklamál a helyi ügyfélszolgálatnál, esetleg itt is elgondolkodnak, megéri-e változtatni!
Szerintetek, lesz/lenne eredménye?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a TV csatornák műsoráról?
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Ha a tanulói jogviszonyom megszüntetését kértem és a gyűjtőszámlámon lévő tandíj visszafizetését, mennyi lehetőség van rá, hogy visszakapom?