Ha a tanulói jogviszonyom megszüntetését kértem és a gyűjtőszámlámon lévő tandíj visszafizetését, mennyi lehetőség van rá, hogy visszakapom? (tudásbázis kérdés)
Nálunk úgy van, hogy:
Amíg nincs is befizetve,azaz nem a gyüjtőre, hanem a gyüjtőről tovább, addig nincs is jogviszonyod.
Ebből kifolyólag, nem is tudsz tárgyat felvenni.
Fura csak azért írtam.
Ha van tanulói jogviszonyod akkor be van fizetve a tandíj, ergo nincs a gyüjtőn nem tudod visszautalni
Már nem kapod vissza.Mivel felvettél pár tárgyat, az őket nem fogja érdekelni, hogy nem voltál bent rajta.
De nem engedélyezi a rendszer, hiába a gyűjtőszámlán van, azt írja ki, hogy tartozás miatt a visszautalás nem engedélyezett.
Adtam be kérelmet, a tanulói jogviszonyomat meg is szüntették, a gyűjtőszámlán a pénz ott van, de nem engedi a rendszer visszautalni. Ezért érdeklődöm.
Tantárgyat vettem fel, de családi okok miatt egy órán sem voltam bent, nem tudtam bejárni.
Igaz!!! Átsiklottam..
Ha még a gyűjtőszámlán van a pénz, azt magadnak vissza tudod utalni.
Szerintem nem sok, mert nyilván a tárgyakat is felvetted a félév elején...
A TO-t kéne felkeresned ez ügyben, ők biztos tudják :)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha a tanulói jogviszonyom megszüntetését kértem, és a gyűjtőszámlámon lévő tandíj visszafizetését, mennyi lehetőség van arra hogy visszautalják nekem?
További ajánlott fórumok:
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Közigazgatási szakvizsga - ktv. jogviszony miatt (nem jogi)
- Közalkalmazotti jogviszony megszüntetése a munkavállaló oldaláról hogyan történik?
- 4 éve nyitott önkéntes nyugdíjpénztári számlát mikor lehet megszüntetni, hogy az adóvisszatérítést ne kelljen visszafizetni?