Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Karácsonyi kapkodás fórum

Karácsonyi kapkodás (beszélgetés)

ma 14:52
Sajnos nagyok az elvárások a családban.
ma 14:25

Dekoráció, karácsonyfa nincs, ajándék sincs, Év közben megvesszük, ami tetszik vagy ami szükséges.

Azt főzök, amit a fiam szeret vagy rendel, egész évben így van.

Rokonság sincs.

Nem vagyunk piásak, de ma jjutott eszembe, hogy lehet hogy veszek egy pezsgőt.

igy kapkodás sincs, nem is volt soha, még nagyobb volt a család, akkor sem.

9. tien
ma 13:28

Alap dekoráció kész.

Család messze , ajándék nincs.

Megkérdeztem a férjem,mit enne szívesen és azt főzök.

Töltött káposzta most fogyott el ,mindig azt eszünk amit szeretünk és nem csak ünnepek alkalmával.

ma 13:26
Idén nincs kapkodás.
7. Ruslan (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
ma 12:50
Bőven ráér még, nincs értelme elkezdeni.
ma 12:46

Én nem kapkodok semmivel. Semmi kényszert nem érzek a karácsonnyal kapcsolatban. Csak kevés dekorációt teszek ki, mert nem szeretem a giccset.

Ételből sem készül túl sok fogás, mert nem annyira nagyétkű a család. Ilyenkor sem eszünk többet, mint máskor. Sütemény is csak kevés lesz, mert főleg csak a gyerekek eszik.

Az ajándékokat általában jó előre elkezdem beszerezni. Ilyenkor már csak apróságok vannak hátra.

Idén pedig azt kapom magamtól ajándékba, hogy nem csinálok nagytakarítást karácsony előtt. Amúgy sincs nagy kosz, úgyhogy a rendszeres, heti takarítás elég lesz. Aki megszól érte, annak a kezébe nyomom a rongyot, hogy hajrá!

5. Tai (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
ma 12:36
Szia! Én majdnem mindent megvettem,igaz ezt 2 hete minden nap valamit :) Már csak néhány fűszer és köretnek valók hiányoznak,de azt majd hétfőn még pótolom. Szerény Karácsonyunk lesz,de remélhetőleg boldog!
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
ma 12:36
Nekem a karácsony a pihenésről szól. Ajándékokat meg szoktam venni novemberben, és csak annyit sütök-főzök-díszítek, amennyihez kedvem van. Igaz, nincs gyerek, sem túl kiterjedt család, így kevés a kötelezettség.
ma 12:30
Advent első hetében elkezdek már díszíteni. Nálunk ajándék nincs,( gyermek sincs). De bőséges asztal, vàr mindenkire. Így időbe vagyok, már nincs sok teendő.
2. csemár (válaszként erre: 1. - Hpetra22)
ma 12:27

Én ugyanígy vagyok, ugyanezt érzem.

Előrelátónak tartom magam (úgy általában), de idén sok volt a hátráltató tényező, így néhány dolgot törölnöm kellett a listáról, mert ha tartani akarnám a megszokott rendet, akkor az kapkodásba fulladna. Az pedig nem az én műfajom.

ma 12:14

6 nap karácsonyig!

Én rendesen kifutottam idén az időből az ajándékokkal meg mindennel. Volt, hogy sikerült korábban bevásárolni, díszíteni, tervezni, de most nem jön össze. Ti mennyire vagytok előrelátók, előre készülők, megtervezettek karácsonykor?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook