A telihold gyermeke (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A telihold gyermeke
De jó! Már ezért is érdemes volt leírni!! A rengeteg véres történet elolvasása után én sem akartam elhinni, hogy ilyen gyors és - a fájdalom ellenére - könnyű lesz. De érdekes módon ahogy elkezdődtek a fájások, ahogy beértem a kórházba és ott voltam a szülőszobán, minden addigi félelmem köddé vált. De igazából kinek van akkor energiája félni? A fájdalom azért jó, mert teljesen kiüríti az agyadat, hisz csak arra tudsz koncentrálni. A természet meg úgyis végzi a dolgát, megy minden a maga útján, a félelmünk úgysem befolyásolja a történéseket.
Drukkolok Nektek! És várom a Ti történeteket is!
Gratula, Isteni jó volt olvasni. Én is naponta itt "edzem" a lelkem a nagy napra :))
Én a kis NAÍVA!Könnyű szülés mi?! :) Én idióta még hiszek abban, hogy ez az aprócska fiucska, aki odabent tapossa nap, mint nap már 35 hete a hólyagom, majd hipsz-hopsz megszületik! :)
És hiszem, hogy hang nélkül fogom tűrni a fájdalmakat! Persze ha észreveszem őket, mert könnyen lehet, hogy én is simán gyomorrontásnak fogom vélni a Noel fiam próbálkozását :)
Ez az első történet, amit elolvasva lazán hátradőltem és azt gondoltam: simán végigcsinálom majd én is .. és még trágárul is beszélhetek közben :)
Köszönöm Neked ill Nektek! További csodajó babázást! :)
Valahogy én is így állok a szüléshez és ennyire félek is :S
Remélem nem fogok belepusztulni a fájdalomba ...:(
Jó a cikk nagyon és gratula a picihez :D
Szia!
Gratulálok a babához, és a cikkhez is, jól leírtad. Bevallom volt 1-2 olyan helyzet ami nagyon hasonlít az én szüléstörténetemre :D. Ha gondolod olvasd el a szüléstörténetem :).
Szenzációs,ahogy leírtad az egészet,nagyon tetszett.Remélem rengeteg örömet okoz a kiscsajszi Anyukájának és Jancsi apának.:)
Nekem a 2.gyermekem 18perc alatt lett meg mindennel együtt,ja 1liter visszatartó infúzió után.
Ha elindulnak nem sok minden tartja vissza őket.
Sok Boldogságot Nektek!
Én is szeretnék gratulálni!
és még csak annyit (én is fájdalom csillapító nélkül szültem, mégis még többször is vállalnám, erre fel kell készülni)
és legyél optimistább :D az optimistább fajtából...ne úgy ahogy eddig :D
Gratulálok és sok boldogságot na meg egészséget!
Ugrás a teljes írásra: A telihold gyermeke