A tartós hullámmal kapcsolatban érdekelne minden: hogyan lehet és mennyiért? Lehet e venni hozzá anyagot? (tudásbázis)
Szia!
És a head line mit takar?
Nekem van egy "3 csöves" sütővasam, amitől hullámos lesz a hajam, nem feltekerni kell. Valami hasonlónak nincs tartós változata?
Okés, csinálhatok képet róla..... igyekszem rá sort keríteni! Igazából nem sok különbség van a dauer és e között.... szerintem ugyanazzal dolgoznak, csak rövidenb ideig van rajta a hatóanyag és máshogy csavarják fel (pl nekem a hajtincseim végét lefedték vmi erre használatko papírral, hogy oda ne kerüljön dauervíz) Na, meg nem áll szanaszét az égbe a hajam :o)
Lehet kicsit szárítja a hajat, de balzsam használatával ez kiküszöbölhető.
Szia!
Én is most gondolkozok rajta, hogy meg kéne csináltatnom.... nem károsítja nagyon a hajat? A dauernél kíméletesebb? Nem raksz fel képet esetleg? Kíváncsi lennék rá, milyen is ez pontosan, mennyire hullámos, stb..
Ez olyan dolog, amit feltétlenül fodrásszal csináltatnék!
Még akkor is benne van a pakliban, hogy ronda lesz...
További ajánlott fórumok:
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Tejallergia, tejterheléssel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnek!
- Kínai pecsétviaszgombával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének. Írom...
- Zselés bicikli ülés, ha van valakinek érdekelne, hogy hol vette, mennyiért?
- Olaszországgal kapcsolatos információk érdekelnének, mert szeretnék kiköltözni