A szerelem, ami mindig az enyém marad... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A szerelem, ami mindig az enyém marad...
kedves Bea1996!
Kos vagyok.. és álmodozó akárcsak Te! Ha visszamehetnék az időben és a mai fejemmel adhatnám magamnak a tanácsokat, akkor egy sokkal szebb múltam lehetne.. Remélem elgondolkozol amit most írni fogok.. Nekem nagyon sok ilyen "plátói szerelmem" volt. Akikkel megismerkedtem (kb ennyi idősen) és ha csak egy mosolyt is felém ejtett azt hittem tetszem neki.. De így visszagondolva ezekre az álmodozásokra csak egy nagy beégetés volt az egész! El fog telni még egy pár év mire megtalálod azt a fiút akire tényleg azt mondhatod, hogy fúúú igen ő az akit kerestem, ő az aki eltudja viselni az én makacsságom, az iszonyú borzasztó természetem, és aki szeret, és akit én is szeretek!! De hidd el nekem nem ez a fiú lesz! Nem mondom, hogy nem a következő.. mert végülis miért ne! De aki tényleg meg tud téged fogni és el tud varázsolni egyből nyitni fog feléd! Hidd el.. Ja és még valami.. pipogya, nyámnyila pasik, akik bár "cukik" nem hozzád valók.. Ha csak magamból indulok ki engem mindig a határozott pasik fogtak meg!..
hmm.ha vársz míg a csaj kiszeret a másikból , mert rájön hogy kit hagyott ott akkor visszamegy hozzád , de ha nem szeret ki a másik srácból hanem vele marad akkor buktad a helyzetet .
Ha úgy döntesz , hogy kell neked és futsz utána lehet hogy azért sem megy vissza hozzád sőt megutál és kiszeret belőled VÉGLEG !!,de lehet hogy leesik neki hogyha már ennyire harcolsz érte akkor bocsánatot kér és visszamegy hozzád ,
viszont ha úgy döntesz,hogy hagyod hátha rájön hogy szeret akkor vagy otthagyja a másik srácot vagy nem ... gondold át.
Van még egy lehetőség ahogy ezt már mondta nekem "valaki ":Nagy a tender és sok a hal .
Vagyis : Rengeteg csaj van a világod ha tényleg szereted akkor harcolsz érte és igenis visszaszerzed de ha úgy érzed hogy sok ez neked és legyenek az ő döntése szerint a dolgok akkor fogj ki egy másik halat . Lehet , hogy jobban fogod szeretni mint most ezt a lányt
SOK SZERENCSÉT MINDENKÉPPEN DRUKKOLOK NEKED ;)
Szia!
Nos, igen, mindenkiben él a kivácsiság, de azért nem fura, hogy ezért képes volt szakítani veled. Emellett meg is csalt!!!! Ezt sem lehet olyan könnyen venni, legalábbis szerintem. Én ezek után nem futnák utána, legyen meg mindenkiben a büszkeség. A nők meg amúgy sem szeretik azt a pasit aki állandóan fut uttánuk, de ha közömbös leszel, na igen, avval beteszed az ajtót neki ;)
Üdvözletem!
Nemrég szakítottam a barátnőmmel, mert azt mondta hogy már nem olyan mint rég (mondtam neki hogy ezen lehet változtatni), és összejött egy másik sráccal. . . Amikor beszéltünk, akkor olyat mondott hogy kíváncsi milyen lehet a szex mással (azt mondta hogy ezzel soha nem volt gond). Én voltam az aki elvette a szüzességét, és úgyhiszem most van abba a korba, amikor mindent ki akar próbálni. Most azzal a sráccal van, akivel megcsalt az utolsó napokba míg együtt voltunk. Valamivel több mint 2. 5 évig voltunk együtt. . . Nagyon szeretem, és igen, hatalmasat csalódtam, de ennek ellenére visszaakarom őt hódítani, de csak kb 1 hónap múlva, amikor már úgyérzem hogy megtörtént az a dolog a másik sráccal, mert én még1x nem akarok ilyet hallani tőle :(
Szerintetek jó ötlet? Ti mit tennétek a helyemben?
üdv
Nagyon szívesen :). Hát igen, ebben a korban szeretnek szórakozni a fiúk, persze később is, csak akkor már ügyesebben titkolják, barátnő, feleség elől...
Mindenestre sok szerencsét neked és várlak vissza a fejleményekkel ;)
Szia Bea!
Biztos tetszel neki, de kérdés, hogy mi a szándéka.. a pasik ebben a korban csak úgy sodródnak, addig amég fel nem tünik egy lány, aki más értelmet nem ad az életüknek és azon nem kapják magukat, hogy ez a lány hiányzik és nem más.
Tölts vele sok időt, barátkozz vele, ismerd meg, mi tetszik neki, mi nem és ha találtok nem is kell tenned már semmit, mert Ő fog :)
Kedves Bea!
Fura a helyzeted, már azért is, mert a pasi valamilyen szinten a családba van. Miről szoktatok beszélgetni, miket kérdezett tőled? Ne félj, nem fogsz beleőrülni :), tetszik egy fiú és ez teljesen normális :), nincs evvel semmi baj. Milyen gyakran szoktatok találkozni?
Bocsi lehet hogy nem ideillő a téma de kétségbe vagyok esve kérlek segítsetek
Van egy Srác "az életemben" aki a Bátyám menyasszonyának az öccse 16 éves én 14 vagyok. Ne volt még pasim kos vagyok és azt olvastam hogy a kosok nagyon ragaszkodnak a szerelmeikhez Szóval a sráccal már kb. 8 éve vagyunk barátok és idén egy gimibe kerültünk néha találkozok vele a folyosón és mindig lányok kíséretében(gondolom az osztálytársai) majd megesz az irígység ugyanis szinte csak rá tudok gondolni A bátyámék eljegyzésén egész "közel" kerültünk egymáshoz kicsit becsípett és nagyon aranyos voltszóval akarva akaratlanul magától közeledett felém amikor a két unokaöccsére vigyáztunk egy külön szobában akkor lefeküdt és mondta hogy üljek le mellé az ágyra aztán elkezdett kérdezgetni mindenféléről Aztán a folyosóra kiültünk egymás mellé és a fejemet a vállára hajtotta aztán ráhajtotta az ő fejét az én fejemre ez olyan különös pillanat volt nekem mikor felemelte a fejét akkor én is és teljesen érthetően szemezett velem de zavarba jöttem és hirtelen nem értettem mit akar és megkérdeztem hogy mi van miért nézel és akkor elment kicsit megsértődve. Visszagondolva borzasztó érzés hogy nem fogtam meg a kezét ahogy elment előttem és húztam vissza magam mellé és nem mondtam hogy bocs . Lehet hogy túl sokat képzelek bele a dologba de az eljegyzés óta mintha Teljesen belé szerettem volna ha rágondolok le sem lehet törölni az arcomról a mosolyt és a folyosókon ő is köszön és mosolyog . Nem tudom most mi van teljesen összezavart de mégiscsak szerelemmel gondolok rá így nem tudom mit tegyek kérlek tanácsoljatok valamit mert már ez az egy hónap is borzasztó volt úgy találkozni vele nap mint nap plussz még nálluk is hogy nem tudtam hányadán állunk. . Kérlek segítsetek nekem mert meg fogok őrülni az érzéseimtől . köszönöm Bea
Szerintem pedig ez az igazi nagy,tiszta szerelem példája,mikor két ember egymásnak született,találkoztak,de valami miatt nem lehettek egymáséi.
Ha akkor én elutasítom a nálam nyolc évvel fiatalabb fiút,azóta sem lennék boldog.Életem legjobb döntése volt.
sziasztok!
Egyet értek gyöngyivel részben de vannak sajnos olyanok amikor hiába szereik egymást tiszta szívből akkor sem lehetnek együtt itt van rá az én példám.Mai napig gondolok az első szerelmemre még igy 6 év elteltével is és ez mindig is így marad ezt a jelenlegi párom is tudja. Két cikkem van itt a hoxán az egyik az első nagy szerelmemről szól !!
"a mi barátságunk elképzelhetetlen volt, mert szerettük egymást, nagyon."
Ilyenkor bezzeg van konszenzus. Amikor csak az egyik szeret, akkor ő a buta értetlen teremtmény.
Barbi!
Miért írtál ismét a fiúról,nem értelek meg.
További ajánlott fórumok:
- Ötletek ahhoz, hogy mindig lángoljon a szerelem:)
- Az első szerelem mindig véget ér?
- 10 éves volt szerelem...és még mindig nem tudunk lelkileg elszakadni!
- Barátság vagy szerelem vagy még mindig a kettő között?
- Érdemes vele maradni? Megéri szenvedni a szerelemért?
- Jobb, ha titokban marad a plátói szerelem?