Barátság vagy szerelem vagy még mindig a kettő között? (beszélgetés)
Márhogy..HOVA többet? ...hogy a ffi féltékenységet mutat,és ettől hisszük,hogy szeret? Hát látod,ez is előfordulhat sajnos(bár gondolom,inkább kapcsolatban,hogy ezzel bizonyítsaa nőnek,h szereti..),de talán nem ez a jellemző.
Legalábbis akkor talán nem fog becsapni,ha valóban barát:tehát akkor tőle nem rendes dolog féltékenységet színlelni,illetve egyáltalán félrevezetni valakit ezzel ha valóban szereti,mint barátot.
Köszi. ;)
Pedig baromira nem értek ám a szerelemhez. Túl béna vagyok hozzá. :D
Jobb ha meg se tudod. :(
(rá is tüsszentettem) :)
Hány éves lehetsz? 21-2? :)
Peeersze, hogy más. :D
Na, ha én nem tudom az érzelmeimet megkülönböztetni akkor senki. :D
Pont én nem vagyok az ember, aki álomvilágban él, és folyton azt szajkózza, ne küzdjünk a másikért, ne bocsássunk, és dobjuk, csak mert már 100x összevesztünk, és elküldütk egymást az anyánkba, stb...Sosem követek, semmi olyan elvet, ami a hoxa társadalomnak megfelel. :-)
Nem egészen értek egyet Pandorával :)
Vannak olyan emberek, akik nem tudják megkülönböztetni a szeretetet a szerelemtől, sőt, vannak akiknek máshogy nyilvánul meg. Belénk van ültetve, hogy a szerelem mindent elsöprő, meg rózsaszín köd, stb... de tapasztalatom alapján van, akiknél nem... van akiknél máshogy nyilvánul meg, mint a legtöbb embernél. EZek az emberek más dolgokban is eltérnek az átlagtól...
Nem ilyen véletlenül ez a fiú is?
Csak az én részemről volt/ van hatalmas szerelem. :)
Ő azt mondta, hogy többet érez mint barátság,de nem szerelem. (mindig ezt mondta, amikor jártunk akkor is..és most is)
További ajánlott fórumok:
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Barátságból szerelem, szerelemből barátság!
- Barátság - Szerelem
- Barátság extrákkal kapcsolatból szerelem
- Mi lesz ebből? Barátság vagy szerelem?
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?