A segítségeteket szeretném kérni! 6napos kislányom nemi szerve enyhén vérzik!Ez normális? (tudásbázis kérdés)
+ mitesszer-szerü "bigyók" voltak a kis orrán :).
Ami nekem is volt-ebbe ez az érdekes.
Mikor terhes lettem vele.
Igen, nálunk is így mondták a kórházban, hogy a kislányok menstruálnak.
Nekem a kisfiam pelenkájában volt véres váladék 1 naposan. Azonnal rohantam a csecsemősökhöz, akkor mondták az előzőt. A gyerekorvos is megnyugtatott, hogy örüljek neki, legalább beindultak a belső szervei és anyai hormonokat ürít. Szerencsére többször nem fordult elő.
Meglepődtem én is.
A fiammal még kórházban voltam, amikor egy picit véres volt a pelusa. Hiába mondták a szobatársaim, hogy ne izguljak, az ő fiú gyerekeiknek is volt ilyen. Nem hittem el és szaladtam a csecsemősökhöz. Ők is ugyanazt mondták.:)
Mondott már olyat is csecsemősnővér hogy nyugodtan teáztassuk az újszülöttet, vagy hogy nem kell mindig mellre tenni ha kéri, pedig elvileg nem ezt tanulják a főiskolán.
Végülis tök mindegy minek nevezzük ezt a vérzést, felőlem lehet menstruáció is. Ezen nem veszünk össze. :)
Napos, nem hónapos.
Szerintem ez nem nevezhető menstruációnak, mert azt nevezzük így amikor a petesejt és a méhnyálkahártya távozik. Nevezzük vérzésnek.
Nekem is a csecsemős nővér mondta!
Sőt még a fiúknál is előfordulhat!!!
Neked mi a foglalkozásod?
Csak azért, mert ezt nekem a kórházban a csecsemős nővér mondta!!!!!!!!! Persze ez nem olyan menstruáció, mint a mienk, de bizonyos értelemben az.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- Hogyan szervezzek kislányomnak (4. éves lesz) születésnapi zsúrt?
- A 9 éves kislányomat kicsit megharapta anyuék kutyája, kell neki tetanusz vagy még van a szervezetében védőanyag a kisgyerekkori oltásokból?
- Kislányom nemi szerve belül piros és nem múlik a kezelések után sem, mit tehetnék?