Hogyan szervezzek kislányomnak (4. éves lesz) születésnapi zsúrt? (tudásbázis)
Miért nem nézel körbe a neten a partiszervezők között? Te tudod, mennyit szánnál rá, milyen zsúrra gondolsz, hányan lesznek stb.
De szerintem egy 4 évesnek nem kell nagy felhajtás, anyósod és a párod lehetnének annyira talpraesettek, hogy megszervezik, és nem neked kell szülés előtt.
Én azt nem értem, miért ragaszkodsz ahhoz, hogy az otthonotokban legyen, miközben te egy újszülöttel jössz haza a kórházból, ahelyett, hogy otthon te nyugalomban lennél, a gyerekek pedig kitombolnák magukat valahol máshol. A te gyerekednek is nagyobb élmény lenne elmenni valahová, mint a megszokott környezetben lenni. :)
Szerintem mindenki értette hogy otthon és nem a kórházban...
Véleményem az,hogy neked kéne otthon maradnod ês apuci meg vigye el a másik gyereket csapatostul a mekibe...anyukák lesznek ott..na meg a mekis hosstess érti a dolgát..de nem tudom talán két órára érdemes e annyi pénzt kifizetni...persze a ti dolgotok..én ezt tenném.
Köszönök minden választ. Azt hiszem nem fogalmaztam pontosan, ezért elnézést kérek. Abban igazatok van, hogy pici baba mellett nem szabad zsúrt szervezni, részben a már általatok leírtak miatt, de még én is tudnám sorolni az okokat.
A lényeg, hogy az "otthon" alatt azt értettem, hogy már nem a kórházban. Viszont az anyósomnál lennék a picivel, ezért a lakásban - mivel nem leszek ott -nem tudom levezényelni a zsúrt. A férjem és az anyósom lenne a zsúron jelen, viszont nekik szükségük lenne segítségre. Ezért szervezném meg nekik előre, hogy esetleg olyan animátorok akik ilyennel is foglalkoznak, segítségükre lehetnének. Viszont annyi ilyen cég van, nem tudom melyik lenne a megfelelő és ebben kérem azok véleményét akiknek van már ilyen tapasztalata. Vagy milyen ötleteitek vannak - játszóteret, játszóházat leszámítva - más helyszínre.
Remélem így egy kicsit érthetőbb lettem.
Köszi az infót! :)
Félre olvastam.
Mondjuk én nem kerülgetnék szívesen pár napos (hetes) babával 4-5 vagy több gyereket szülőkkel együtt (ez min. 15 ember)Még, ha van egy szervező vagy animátor sem.
Én nem tartanék zsúrt....újszülött baba lesz,idegenekkel tele a ház...te sem tudsz jelen lenni végig...szerintem mindezek tudatában felelőtlen ígéret volt...
Torta az oviba ês slussz...rendezvényszervező durva ötlet....mekiben is ott kell lenned...én ezt a bulit most kihagynám a helyedben.
Hát őszintén szólva én az első 2 hónapba semmiféle látogatást nem engedtem meg, egyrészt mert totál zombi voltam, másrészt paráztam hogy valami betegséget ragasztanak az újszülöttemre, így én azt mondom halasszátok el, főleg picike baba mellett nem hinném hogy ez túl jó ötlet lenne mert ha épp elalszik tuti felfogják ébreszteni, ha meg épp etetnél én sosem voltam olyankor barátságos lelkületbe, elküldtem volna mindenkit jó messzire. :D
Vagy esetleg egy tortát venni és az oviban közösen megeszik, szerintem az lenne a legkönnyebb, legsimább. Pici gyerek mellett én tuti nem vállalnék be vendéglátást ilyen szinten sem, elsősorba a baci, virus behurcolás miatt. Én valami külső helyszint csinálnék, de más is irta az oviban történő tortázást.
Azt írod, hogy senkit nem szeretnél beengedni. Akkor a zsúrszervező cég se jó.
Az én lányomnak 6 éves szülinapja volt 1 hete. Minden szülő ott maradt. Amikor őt hívják meg valahova én se hagyom ott, vele maradok.
Nem tudnád vele megbeszélni, hogy most halasszátok el? Mondjuk nyárra. Vagy amikor már tuti jó idő lesz és a kistesó is legalább 6 hetes. Akkor lehet tartani udvaron (légvár bérlés).
Szerintem vigyel tortat az oviba es azt meg tudja osztani a csoporttarsaival.
Otthon pedig csak szuk csaladi korben unnepeljetek.
Legalabbis en is csinalnam.
Ja...hát egy újszülött mellé én sem, senkit, a szűk családon kívül.
Bocs, ma nagyon szelektíven olvasok:)
Zsúr szervező céget?
Meg mit kell azon vezényelni? Megírod a meghívókat, szólsz a szülőknek, akik nyilván ott fognak maradni a gyerekkel. Rendelsz tortát, veszel aprósütit, meg rágcsát, és kb ennyi. Jönnek, játszanak, mennek.
Születèsnapja elött fogok szülni, ès bàr màr valòszìnüleg otthon leszek a picivel, de a zsùrt nem fogom tudni levezènyelni. A lànyomnak megìgèrtem, hogy lesz zsùrja, a kivitelezèsèben kèrem a segìtsègeteket.
Ha otthon tartanànk, milyen zsùr szervezö cèget ajànlanàtok. Megköszönnèm, ha-esetleh valami közbejön - milyen helyszìnen lehetne megtartani. Jàtszòhàzat, jàtszòteret nem szeretnèk, mert ott nincsenek együtt a gyerekek.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- A 4 éves kislányom születésnapját hol tartsam?
- Segítsetek! Szülinapi zsúrt rendezek a kislányomnak( 6 éves), jön 10 kis ovistársa.Mivel, milyen játékokkal foglalhatnám le őket?
- Mit vehetnék a 4 éves kislányomnak születésnapjára?
- Videót készítek a páromnak születésnapjára a kislányom nevében. Milyen zenét ajánlanátok aláfestésnek?