A Samsung Galaxy Mini telefonon a hangrögzítőn ha zenét töltünk fel, akkor hogy kell rátenni a csengőhangokra? (tudásbázis)
6. andi6020 (válaszként erre: 5. - Pozitív72)
2013. márc. 6. 20:07
Hát ez tényleg totális faxsag.
5. Pozitív72
2013. márc. 6. 19:50
Az mindig faxsag it én írok vagy mondok,ugye? Az nem volt az,amikor a zoli nyíltan kiírta a szivecskét neked,meg hogy imádlak :( nem kell nekem higyjel,de ha már nm akarsz semmit,kérlek ne bánts! Van elég bajom :( te ís ezt kertes,én betartottam...holnap délutakkal vagyok,ha magad leszel este gyere oda,beszélünk pár percet...persze ha akarsz
4. mókus18
2013. márc. 6. 19:17
a csengő hangomra kell a zene mert szeritem a hangrögzítőn rárehet tenni a zenét a csengőhangra.
3. andi6020
2013. márc. 6. 19:11
nevekhez szeretnéd hozzárendelni?
2. mókus18
2013. márc. 6. 19:07
ki ért nagyon hozzá aki ezt tudja ?
1. mókus18
2013. márc. 6. 18:54
A samsung galaxy mini telefonon a hangrögzítőn ha zenét töltönk fel akkor hogy kell rátenni a csengőhangokra?
További ajánlott fórumok:
- Samsung galaxy ace telefonon hogyan lehet letiltani egy bizonyos személy bejövő hívásait?
- Valaki meg tudná mondani, mennyibe kerül Samsung telefonon az éríntőpanel javítása?
- Samsung Diva telefonon hogyan tudom használni a Wi-Fit?
- Samsung J700 telefonon levő tel.számokat szeretném mem. kártyára másolni... Valaki tudna segíteni?
- Samsung Galaxy mini csengőhang beállítás - Hogyan?
- Hogyan lehet az Alcatel One Touch Fire telefonon saját csengőhangot beállítani?