Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Samsung J700 telefonon levő tel.számokat szeretném mem. kártyára másolni... Valaki tudna segíteni? fórum

Samsung J700 telefonon levő tel.számokat szeretném mem. kártyára másolni... Valaki tudna segíteni? (tudásbázis)

2010. febr. 28. 21:04
a J700ban kell legyen bluetooth. keresd meg a kapcsolatok menüben vagy ilyesmi helyen. monduk semmire nem mész vele, ha a számítógépen nincs bluetooth.
2010. febr. 27. 07:28

Az az igazság, hogy a J700-hoz se adatkábelem se bluetooth-om nincs. Feltételeztem, hogy ha beleteszem a mem. kártyát akkor rá tudom másolni a benne lévő tel. számokat, és akkor azt átrakom a másikba és onnan abba is bemásolom, hogy mégse kelljen kézzel bevinni egy halom nevet és számot. De

úgy látom, hogy a végén mégiscsak ez marad....

2010. febr. 26. 14:39
Ha a másik telefonba lehet tenni memo kártyát, akkor abba át kell tenni, hisz a memo kártya nem telefontársaság-függő, az bármelyikben azonosan működik, de ha a másik telcsiben nincs hely adatkártyára, akkor adatkábellel gépre kell tölteni az adatokat, és onnan vissza a másik telefonra, így a leggyorsabb...
4. yeti614 (válaszként erre: 3. - 51cb72b771)
2010. febr. 26. 13:50
Idáig én is eljutottam, de csak a SIM kártyára másol, és én egy egy másik telefonra szeretném áttölteni a számokat a mem kártyáról...
2010. febr. 26. 12:19
Telefonkönyv, 8-as: számkezelő, 2-es összes másolása, ott meg kiválasztod hova akarod...
2010. febr. 26. 12:17
Általában minden telefonon kell lennie olyan menünek, hogy biztonsági mentések, és azon belül megkérdezi a telefon, hogy SIM-re, vagy memo kártyára??
2010. febr. 26. 12:12
Samsung J700 telefonon levő tel.számokat szeretném mem. kártyára másolni... Ha valaki tud segíteni megköszönném....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook