A ruháimnak 90%-át nem szeretem. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem kb. ezt jelenti, hogy nincs mit felvegyek. 😇 Tele a szekrény, de annyira összevisszaság van benne, hogy úgy érzed, semmid sincs.
Tudom, hogy elsőre nagyon őrültnek hangzik, de a tested pontosan jelzi, hogy akarja-e azt a cuccot vagy sem. És ha nem, ne is vedd meg, akármilyen jó üzlet, mert nem fogod felvenni, vagy ha mégis, nem érzed jól magad benne.
Nagyon köszönöm, hogy ilyen szépen, érthetően elmagyaráztad.
Így fogom csinálni. Nem sok fog maradni, de legalább azokat szeretni fogom.
Akkor nem csoda, hogy nem szereted őket.
Tervezd meg, hogy mit szeretnél. Tisztázd le, hogy mely színek állnak jól, milyen darabokat viselsz szívesen.
Hiába mondja egy stylist, hogy jól áll a ceruzaszoknya, ha nem szeretsz szoknyában lenni.
Csinálj kupacokat, mi az amitől nem válsz meg, egy másikba, ami akár mehetne is, a harmadikba azokat, amelyet elajándékozol.
Aztán csinálj néhány szettet a maradottakból, lehet hogy a kidobásra szántakból valami jó lesz ezekhez. Világosan fogod látni, hogy mire nincs szükséged.
Eztán pedig vagy teljes szetteket vásárolj, vagy olyan dolgokat, amelyek beilleszthetőek a ruhatáradba.
És kész is a kapszula. 😇
Én is ezen dolgozom évek óta, de még mindig sok holmim van.
Kapszula gardróbhoz kellene még néhány darab ruhát vennem, normálisakat.
Kinyúltak, kopottak, semmi tartásuk.
Alakíts ki kapszula gardróbot azokból a darabokból amit szeretsz.
Egyébként miért nem szereted a ruháig nagy részét?
Add el a Vinted-en. 💸
Vagy ajándékozd el. 🎁
Ha nem szereted őket és van helyette más amit tudsz hordani akkor válj meg ezektől a ruháktól! Csak bosszantanak ezek szerint.
Aztán pedig tanulópénz hogy olyanokat már ne vegyél
Ajándékozd el, biztos van olyan aki szeretné.
Legközelebb, gondold mag 3 x is, kell-e az neked, ha magadnak vásárolsz.