A rendőrökről pár kérdésemre tudna valaki válaszolni? (tudásbázis)
fu anyáim, mi van itt.
valaki: eggyetért.
másik: te iq-bajnok vagy.
na. 1. pirosaláhúzásbóllátoménismitnemírokjól
2. semmi baj az iq-mal.
3. annak van baj az iq-jával, aki ilyenbe köt bele.
4. nem tudom mi a négy.
küldjétek a kommenteket, mekkora bunkó vagyok.
Igen veszélyes és koczkázatos a rendőrök élete tényleg így igaz gondolom követelmény az érettségi. az intelligencia, egészségügyi alkalmasság fizikai állóképesség, a talpraesettség jó felismerőkészség gyors reflexek hiszen ezekre nagy szükség van a testületben. A tesztekre jól válaszolni és a gyakorlatban helyesen alkalmazni. Mint mindnyájan tudjuk senkit nem akarok megijeszteni, de ezen a területen történnek szomorú események is, amivel teljes mértékben, pl a motorosrendőr halála.
Reméljük a kedves érdeklődöt sikerül még más hasznos tanáccsal, információval ellátni. Üdv.Ágnes
Sziasztok!
Az egészségügyi alkalmassági vizsgálaton mivel lehet elbukni a felvételt?
Köszi
Amúgy azt hiszem azzal indult, hogy a kérdező az én hozzászólásomra reagált "rosszul", valószínűleg félre értette, amit írtam. Majd olyat írt, ami nem feltétlen állja meg a helyét, amiért nem hibás, mert gondolom nincs vele tisztában (ezért is indította a fórumot) és szerintem ezt reagálták le azzal h IQ negatív.
Én így értettem.
"Pályaalkalmassági követelmények: szükségesek
Szakmai alkalmassági követelmények: szükségesek"
Valószínűleg ezek jelentik a pszichológiai és erőnléti kritériumok teljesítését.
Tehát tévedsz.
Ja, vicces ez a kölyök :D Mint egy köpködő kis ovis :D
Jó éjt neked is!
Hát figyelj ha igyh alad valószinű hogy az sebész vagy mit tudom én :D
Ám a 41 es hozzászólásomba elszoltam magam
"azért mert neked nincs meg tudod másnak még meglehet" :)
Előtte volt még egy hsz...
Egyébként valóban gratulálhatsz, mert 22 évesen 3 végzettségem van.
Valóban az egyik leghatékonyabb önvédelmi és küzdősport!
Inkább külföldön népszerű minden rendfenntartó szervnél, Mo-n még csal tanfolyami kereteken belül tanulható.
Tiszteknek a főkapitányságon Debrecenben, amúgy napi 1 óra edzést biztosítanak: női torna, vagy kondi :D Nevetséges!
Anyum, Nagybátyám, és minden kedves rendőr ismerősöm külön elment tanulni valamit. Kénytelenek voltak, mert a lőfegyver nem mindig a legalkalmasabb eszköz...
De amúgy mi lesz a következő? OKJ-s orvosi? :D
nem is idegeskedem :D
még csak annyit jól elszorakoztatok meg minden de egyszóval nem mondtam hogy nincs meg az éretségi :)
Jóéjszakát :)
Hát ez kész...:)Már jó estém volt:)
Nem, nem hárommal...néggyel írjuk..:)
Na jó éjt..és nyugi:)
Pattogj, és sértegess nyugodtan, lehet próbálkozni...
Nem különösebben érdekel egy gyerekes, kötekedő, gyakorlatilag semmit sem érő jövőképpel rendelkező élőlény véleménye (segítek, rád célzok) :)
"eggyetértek!..helyesen: 3 gy-vel írjuk..IQ bajnok:)
Arról már nem is szólok, hogy pont és vessző nélkül írsz..nagyon zavaró..bizti meglesz az az érettségi?:)
igen, tényleg talán a leghasznosabb küzdő sport,de nem hiszem h rendőröknek bárhol tanítják
habár azt se mondtam volna h okj-s rendős képzés létezik!
te hoztad fel az IQ-t tehát értetődően a tiédre céloztál :D én abszolut nem voltam rá kiváncsi :)
Az iq teszt már negatív lett, szóval ne aggódj. . . :) ( nem teted hozzá hogy kié) tehát azé aki írta :)
Bizony!
Első óra: Lányok, hozzátok be a táskátokat, és pakoljátok ki azokat a tárgyakat, amikkel védekezhettek, és támadhattok :D Vicces volt szájfénnyel hadakozni :D
Második óra: Mit csinálsz, ha belépsz egy kocsmába?
Mindenki az válaszolta, hogy rendelnek, majd leülnek valahová. A helyes válasz: Felméred a terepet, mit használhatsz fegyverként, számba veszed a menekülési útvonalakat :D
További ajánlott fórumok:
- Repülő úttal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- 16. heti AFP vizsgálattal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Felmondással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? Sürgős!
- Cipő garanciájával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre?
- Olyan családjogászt keresek aki online tudna néhány kérdésemre válaszolni.Tudsz ilyet?