A polipot hogyha kiveszik, visszanő idővel? (tudásbázis kérdés)
Na, akkor jól gondoltam. :)
Csak mert itt szó volt visszanövésről, de hát ott max az epevezetékbe tudna nőni új.
Csak hát valakinek az epehólyag kivétele után több problémája lesz, mint előtte. :S Sajna ezt előre nem lehet kiszámítani... Aztán meg visszatenni azt nem lehet. :P
Csajok, szerintem ha az epehólyaggal gond van, akkor kiveszik a hólyagot is. Legalábbis nekem így magyarázták itt a dokik.
Tehát szerintem nem csak a polipot veszik majd ki.
Cáfoljatok, ha nem így van.
Én is eü-s vagyok, igaz én még csak most tanulom de ez igy konkréten nem tananyag. A neten olvastam, hogy sok szénhidrát fogyasztása lehet egy ok. Én főleg kiskoromban rengeteget megettem, édességfüggő voltam. Napi min. 1 tábla csoki ez ment évekig. Nekem tavaly fedezték fel, ki tudja mióta van meg eddig nem figyeltem fel fájdalomra. (Amig az ember nem tud róla addig minden rendben, amint a tudomására jut azonnal elkezd figyelni minden apró rezdülést és tüneteket gyárt. :) ) Tipikus..
Megnéztem a leletemet: "Az epehólyag kontrahát benne 4 polip észlelhető." A méretükre nem tért ki, ez kb 1 éve volt. Ideje újra megnézetnem csak a körzetim feleslegesnek tartja és beutaló nélkül meg nem mehetek.
Szia! Köszi az infót! Nem járok vele ellenőrzésre, a körzetim nem tartja fontosnak ezért nem ir beutalót. Anélkül meg nem fogadnak.
Neked nem szokott fájni? Nekem szinte mindennap fájdogál valamennyire, remélem nem azért mert nő.
A neten tényleg nem sok minden van róla. Esetleg nem tudod mitől alakulhattak ki? Én majd próbálkozom természetes gyógynövényes szerekkel amik érintik a máj és epeműködést hátha elmúlik.
szia!Nekem is epehólyagpolipom van,és nekem azt mondta a doki hogy fél évente kontrollra kell mennem mert ha eléri az 1 cm akkor el kell távolítani!
Ezt találtam most a neten!Az epehólyag polipok kezelésében nagy az ellentmondás. Általában ha a polip mérete 1 cm-nél nagyobb, vagy ha 3 hónapos kontroll ultrahangvizsgálat során a kisebb méretű polip növekedést mutat, akkor azt javasolt sebészetileg eltávolitani.
Szerintem mindenképpen ki kell venni, ugyanis hromszorosára növeli a rák esélyét. Vastagbélrákok 90%-át polip okozza.Ha kiveszik akkor nem kell ilyentől tartani.
Nem tudom, hogy visszanő-e, ha hajlamos valaki rá akkor lehet. Ha kiváltó oka volt ami megszünt akkor talán nem.
Én már tavaly kb. május óta lúgosítok supergreens-sel. Egyébként ezzel foglalkozom. Mikor megtalálták nálam a polipot, egyébként méhszájpolip volt, a kolléganőm azonnal javasolta, hogy kezdjek el a supergreens mellé inni szóját, illetve egy caprilenic cseppet is csepegtettem a nyelvem alá. Ez a csepp a baktériumokat, gombákat öli ki a szervezetből. Egyébként ezek is az innerlight termékei, mint a supergreens. Tudtad, hogy ezek a termékek valóban jók, nem csak mondják, de ezen elég komoly saját tapasztalat után, még jobban elkötelezett híve lettem, s elhatároztam, hogy igenis megosztom másokkal is, mert ezt tudniuk kell a hasonló cipőben járóknak.
Ja és abszolút kerülni kellett a stresszt! Ez volt a legfontosabb!
Sziasztok!
Nekem is volt polipom. Abszolút friss élmény. Október végén találta a dokim, s rizsszem nagyságú volt. Én nem engedtem, hogy levegye, sikerül más módszerrel megszabadulnom tőle. December közepére már a nem volt sehol a polip :)
Es akkor azert szimog mindig olyan furcsan?
Lehet vissza nott mar neki?hmm...szegenykem.
A kisfiam 3eves korul volt amikor kivetek neki.Ma mar 6 eves lett.
Most azt vettem eszre par napja ,hogy nagyon furcsan veszi a levegot,huzza az orat.Eddig nem csinalt ilyet.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy kapcsolatból kiveszik az egymás iránti tisztelet, onnantól nem érdemes folytatni. Ti mit gondoltok erről?
- 4 cicám van.Mindegyiknek külön tányérja. Miért van az, hogy még is kiveszik a tányérból az ennivalót, és a földről esznek?
- Ha visszanőtt a leszedett szemölcs, mi a teendő?
- Most vettem észre, hogy két parabolában kihullott a hajam. Ez lehet attól, hogy egész nyáron copfban volt a hajam? Most levágattam, visszanő
- 6 éves kisfiam butaságból levágta az egyik szempilláját, mennyi idő mire visszanő?
- MIért nem tudom kiírtani Neville ördöghurokját a Harry Potter és a Főnix Rendje PC-DVD játékban? Ha sikerül is állandóan visszanől? MIért?