A pendrive-om a sokadik használat után nem megnyitható, a gép kiírja hogy formázni kell. Ha formázom, minden eltűnik róla? Mit tegyek? (tudásbázis)
Mit mondjak, tanult vagyok
Valami hasonló témában a jómultkorában is kötöcköttél velem!
Az okostojást arra szokták mondani aki egy témára mindig ugrik és teljes tudás, tapasztalat nélkül irogat, mert "ő a szakértő"
Ha adtál volna "okostojás " tanácsot akkor topiknyitó nem eltűnik, hanem örül és megoldja a problémáját
Hozzá sem szóltam volna a témához.
Most abban a hiszemben van hogy veszett fejsze nyele a pendrájvja
És igen, arra is találták ki ezt, hogy akármilyen fontos iratokat is hurcolásszanak rajta.
Elhiszem hogy többet értesz a pc-hez mint egy női fórumon más, de gondold át máskor hogy értesz-e egy témához mielött okostojásozol de használható tanácsot nem adsz.
Ne válaszol, részemröl ennyi.
Verekedjetek ossze :D
Amugy sajnos van olyan, aki pendrive-on tart (es mar veszitett is el) fontos adatokat - az anyam pl. :D Orakon at mentettuk a doksijait (meg az irhajat) az ocsemmel :p
Hadd tegyem hozzá, sose oda mentsd a visszanyert adatokat/képeket stb. ahonnan mented!
Ha pendrájvrol mint itt, akkor mondjuk a pc C:/ vagy D:/ particiójára
Az eredeti kérdésidre
ha formázod akkor sem tünnek el az adatok. Nagyon sok adat visszamentő található a neten.
Formázásnál a WIN csak a partipiótáblán tesz oylan jeleket, hogy értehtően írjam, ami azt jelzi hogy lehet irni a lemezre/pendrájvra.
Ha ráírsz akkor persze felűliródnak az adatok , akkor semmi nem nyerhető vissza.
Mit tegyél?
Töltsd le ezt a programot
és kövesd az utasitásait
Ilyen hajnali órán idetévedve, azt mondom
egyszerűen megmenthetőek az adatok. Szoval van reményed!
De én már nem merek tanácsod adni,ha valaki azt mondja hogy nem lehet, akkor nem lehet.
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Helyesírás használata internetezés közben
- A gép nem ismeri fel a pendrive-ot. Formázni sem engedi. Mit tehetnék?