A párom karkötőt kapott a "haverjától"... Elhinnétek? (beszélgetés)
Ki hogy értelmezi.
Mivel már megfordult a fejében, hogy valami nem oké, egyszerűbb higgadtan átgondolni az otthoni tapasztalatok alapján, mint egy külső véleményen agyalni.
Itt megoszlanak a válaszok, nyilván, mivel mindenki az addigi élettapasztalata alapján alkot véleményt.
Amúgy azon kívül, hogy mostanában rengeteget dolgozik, van valami másban is változás?
Amikor együtt vagytok, ugyanolyan lelkes, mint előtte? A hálószobában minden a régi stb.
Ebből tudsz majd igazán következtetéseket levonni.
Miért élsz együtt azzal, akinek egy szavát sem hiszed? 🙄
Beteges, amit művelsz.
Picit fura, de lehet, hogy nem
Mondjuk nem általános az biztos, hogy férfi férfinak furikázásért karkötőt vegyen:)
A másik: arra ne vegyél mérget, hogy nincs ideje.
Én alapból nem gondolnék arra, hogy a párom a szeretőjétől kapott valamit, de ebben a sztoriban nekem is furán hangzik.
Ha olyan jó barátok, hogy egy viszonylag drága ajándékot vesznek egymásnak, akkor nálunk ez úgy nézne ki, hogy meghívjuk őket pl. vacsira és mindenki kap valamit. Egy ékszer - még ha bőr is - túl személyes, ahhoz már nagyon kell ismerni valakit, hogy pont neki tetszőt vegyenek.
Előző fórumoddal összegezve: nem mernék rá mérget venni, hogy nincs semmi a háttérben.
(az, hogy minden percéről tudsz, ne tévesszen meg. Egy közreműködő, cinkos szeretővel úgy ki lehet játszani a gyanútlan másik felet, hogy ihaj...
Kérdés, hogy ha így van, miért nem hagyna ott egyszerűen.)
Tudnám minek van veled az a szerencsétlen.
A belét kidolgozza, hogy jussatok valamire az életben, de neked semmi nem jó.
Mit tegyél? Folytasd ezt a viselkedést. Ha esze van dobbant a francba. Vagy teheted még azt is, hogy te szakítasz. Úgyis állandóan ez a témád.
Gyűrűt nem kapott mellé?:DDD
Amúgy nem tudom, a pasik nemigen szoktak egymásnak ilyet venni, már bocsi. De aztán lehet egyedi ízlés.
Már ott meghalt ez a kapcsolat, hogy nem bíztok egymásban.
A férfiak közt gyakran van olyan, hogy kisegítik egymást ebben-abban. Főleg, ha úgymond mutyiznak, seftelnek vagy fusiznak. Az ilyen szívességeket illik meghálálni. Néha az én férjem is a legkülönfélébb ajándékokkat jön haza. Főleg karácsony előtt.
Az más kérdés, hogy ha én szeretőt tartanék, biztos, hogy nem vennék neki karácsonyra karkötőt, de gondolom ez ízlés kérdése.
Ami viszont tuti, hogy féltékenykedéssel nagyon könnyű tönkretenni egy kapcsolatot. Ha most nekiállsz nyomozni, akkor biztos, hogy vége. Ha találsz szeretőt, azért, ha nem, akkor azért, mert ilyen gyanakvó vagy.
Ez már beteges, hogy egy karácsonyi ajándékból is féltékenységi jelenetet kreálsz. Azt írod a barátai. Miért ne vehetnének neki ajándékot? Gondolom azért pont karkötőt kapott, mert tudták már, hogy a barátodnak az tetszik. Meg az is lehet, hogy ők mondták a barátodnak, hogy akarnak neki karácsonyi ajándékot venni és megkérdezték mit szeretne.
Akárhogy is nézem a dolgot, nem látok benne semmi gyanúsat.
Az is lehet, hogy magának vette.
Közös kasszán vagytok? Mit szólnál, ha venne magának egy ilyen drága karkötőt?
Lehet, hogy azért mondta, hogy kapta, hogy ne problémázz a pénzen, és ha te nem is tennéd, de elképzelhető, hogy bizonyos reakcióidból arra következtet, hogy zavarna, ha ilyenre költene....
További ajánlott fórumok:
- Ti elhinnétek, ha azzal az ürüggyel hívnának be újabb vérvételre, hogy nem volt elég a minta?
- Van aki hord Power Balance karkötőt? Tényleg hatásos?
- Pearlion anion, negatív ionos karkötőt érdemes vásárolni?
- Milyen fitnesz karkötőt javasoltok?
- Első használat előtt a rózsakvarc karkötőt meg kell tisztítani vagy meg kell mosni?
- Hol lehet venni ilyen karkötőt?(kép az adatlapomon)