A párizsi Brigitte Klinika ajánlata - fogyókúrás heti étrend (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A párizsi Brigitte Klinika ajánlata - fogyókúrás heti étrend
Amit nem látok: semmi alkohol, csak ásványvízet lehet inni a leírtakon kívül, meg valódi citromot (de ezeket korlátlan mennyiségben.
Venes! Legalább olvasd el a menüt mielőtt írsz hozzá... Csomó helyen az van hogy minden mennyiségben, ami nem nem evés. Egyébként azzal hogy kiesik a diéta miatt a nassolás, meg a nagymennyiségű édesség, máris változtattál az életmódodon...
marylin3! Miért ne ehetnél húst (vagyis fehérjét, nem hájat kell enni, hanem sovány húst)vagy zsemlét (a szervezetnek szüksége van szénhidrátra ha nem tudnád) fogyóhoz? Azzal is sokat lehet fogyni, ha csak nem egyszerre eszed a szénhidrát és fehérje kategóriába tartozó ételeket...
Nem szép és helyén vló dolog vitázni...:)
Erről a diétáról, ami nem is az, mert a diéta fogalma teljesen mást jelent, az a véleményem, hogy rossz a testnek. Anyukám csinálta és bár lehet hogy fogyott vele (semmi evéssel lehet), de vissza is hízta.
Lehet hogy valakinek bevállik, de aki igazán le akar fogyni és olyan is akar lenni annak egy életmód váltás kell. Ennélkül nem megy az egész életre szól karcsúság.
szerintem erted hogy ertettem, kicsavarni meg felesleges a szavaimat
leirtam a velemenyedet, te is a tiedet, sajnalom hogy tamadasnak vetted
tovabbi kedves es szep napot:)
Hát akkor nagyon profi lehetsz, ha egy gramm zsír nem maradt rajtad a Testkontroll után :D Ugyanis ilyen szuper eredmények elérésére még a testépítők sem képesek - a versenydiétájukkal, ami azért jóval keményebb a Testkontrollnál (ezt speciel én is folytattam egy ideig ;) Biztosan hálásak lennének, ha megosztanád velük a titkodat!
Arra nem gondoltál, hogy a diéta miatt összeszűkült a gyomrod, így valójában nem "normálisan" ettél, hanem kevesebbet, mint addig?
A Te eseted igen egyedi lehet, ugyanis ha a diétát befejezi vki, és visszatér a régi életmódjához, akkor visszakapja idővel a régi súlyát is... Bocsi, de nem nagyon tudom elhinni, hogy SEMMI nem jött vissza - min. egy kis víznek vissza kellett jönnie, ami súlyban is mindenképpen megmutatkozik!
De akkor Neked hajrá, diétázz!
Ja, és nem csodálkoztam azon, hogy lehet vele fogyni :D
szerintem a léegjobb dolgo ha valaki akkor irja le a velemenyet ha kiprobalta a dietat, mert lehet hogy elcsodalkozol, hogy ezzel a dietaval igenis le hete fogyni
tobb eve 7 kilot fogytam vele, es nem jott vissza pedig normailsan ettem, es nem mozogtam tul aktivan
most kizarolag a terhessegtol szedtem vissza sulyt, igy en reszemrol ajanlani tudom, igy vagyok a testkonrtollal is azzal 9 kilot fogytam es akkoriban egy gram zsir nem volt rajtam
ugyhogy hajra dietazok
Ugrás a teljes írásra: A párizsi Brigitte Klinika ajánlata - fogyókúrás heti étrend
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!