A paradicsomos káposztát le lehet fagyasztani? Ha igen, meddig érdemes? Utána nem lesz rossz ízű? (tudásbázis)
8. hybyskus (válaszként erre: 7. - Icuri)
2014. febr. 18. 19:13
Ez valóban így van !
7. icuri
2014. febr. 8. 17:35
Le lehet fagyasztani, az íze nem változik. Bár én ennél az ételnél is és a töltött káposztánál is érzem, hogy kiengedés után vizesebb a káposzta és puhább az állaga. Nyilván a fagyasztás okozza.
6. hybyskus
2014. febr. 8. 17:27
Nyudodtan,nekem is van,de nem microban melegítem,hagyom lassan felengedni, utána teszem az edénybe.
5. b8bf0f8c3a
2013. máj. 29. 17:46
Köszönöm!
4. F-papesz
2013. máj. 29. 17:14
Igen, most is van egy a mélyhűtőnkben kb. 6 hónapja.
3. zebracsikó
2013. máj. 29. 14:59
igen
2. Libus2000
2013. máj. 29. 14:59
Szerintem simán le lehet, akár egy-két hónapra is, nem lesz semmi baja. Bár még konkrétan paradicsomos káposztát nem fagyasztottam, de nagyon sok más ételt igen, és az a tapasztalatom, hogy az ilyen típusú kaják ugyanolyan jók fagyasztás után is.
1. b8bf0f8c3a
2013. máj. 29. 14:52
A paradicsomos káposztát le lehet fagyasztani?Ha igen, meddig érdemes?Utána nem lesz rossz ízű?
További ajánlott fórumok:
- Lakatlan sziget, lehet belőle paradicsomi állapot?
- A fagyasztóból kivett húst (nemrég olvadt ki) vissza lehet fagyasztani?
- Sajtot le lehet fagyasztani (ha nagyon muszáj)?
- A rántott húst le lehet fagyasztani?
- A maradék nyers csíkokra vágott káposztát le lehet fagyasztani későbbi felhasználásra? Vagy csak a kidobás vár rá? :(
- Szeretem a paradicsomos káposztát.