Megmondom őszintén, nem Én hanem a feleségem szokta főzni. Azt mondja, hogy először kuktába főzi a füstölt oldalast vagy nyulját úgy 50 percig és mikor a paprikás krumpli ott tart, hogy ráteszi a paprikát és felengedi akkor önti rá a húst levével együtt. Aki szereti és birja a füstöltet annak nagyon finom.
A füstölt oldalas,sokkal tovább fő,mint a krumpli..vagy elötte megfőzöd?ilyet még nem hallottam..lencsefőzeléket,azt azzal szoktam..ott elötte megfőzöm a füst.oldalast,a levében a lencsét,és a végén beleteszem a felaprított oldalast..
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.