Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » A nyolcadikosok központi írásbeli vizsgáján hány pontot sikerült elérnie a gyereketeknek, ismerősötöknek? fórum

A nyolcadikosok központi írásbeli vizsgáján hány pontot sikerült elérnie a gyereketeknek, ismerősötöknek? (tudásbázis kérdés)

2021. febr. 5. 05:35
Köszönöm a választ mindenkinek!!!
7. Bambara78 (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2021. febr. 2. 12:22
A magyar sem volt rettenetes... egyszerűen más volt!!megijedtek szerintem...kész..blokk....én erre viszont azt tudom mondani,más tudott írni 43 pontot..az én fiam 34-et...de én örülök,pedig itthon 42-43 alatt sosem írt...és mindig a fogalmazast húztam le neki.Matekbol írt 50 pontot is itthon...és 34et is....szóval abból meg a 37, elfogadom..O sajnos elszámolt...kapkodott..de nem matek zseni!
6. Bambara78 (válaszként erre: 3. - Borian)
2021. febr. 2. 12:19
Borzasztó összetett....mondhatjuk azt,hogy ugyan kérem,nem számított a vírus, sokan mondják...sajnos az én fiam március óta online tanulta a matekot,és a tanára októberben mivel idős leadta, persze nem tudtam rá haragùdni, sőt.Most is online a matek,mert a tanárnő vesebeteg...online nem ugyanaz,mint személyesen.Online is készült.71 pontot írt... kitűnő tanuló és igenis nagyon értelmes,és nagyon különleges kissrác.Az a típus,aki nem Majkat hallgat mint én😂hanem Operát és Bartók rádiót...és latint akar tanulni..és orvos lenni.Mosz a feladata a szülőnek,segíteni őket.Sok gyerek az osztályában nagyon jó matekot írt, 49,47 és falusi suli 👍☺️na ez mutatja,gyerekanyag és pedagógus és felkészülés.Van akik 7 óta keszulnwk és rosszabbat írták..mi szeptembertől hétvégén tudtunk,mert nekem a fiam sportol,zongorázik és ehhez ragaszkodtunk.Sokan elszurtak...nem tudom,hogy azt mondani a matekra 42 évesen,hogy, könnyű volt,mert én nem tudnám már megcsinálni az összes feladatot..de lehet igen, csak agyalni kéne...és itt 45 perc van.Sokszor az ellenseg az idő!!!Nagy stressz ez hiretelen..hiába készítjük őket a feladatra,akkor is nekik kell teljesíteni.Szoval pl én annak ellenére,hogy, itthon sokkal jobban muzsikalt a gyerek, örülök ennek a pontszámmal,mert esélyes,hogy szobelizni behívják minden suliba(nagyon erős gimiket be se írtunk ☺️☺️)
2021. febr. 2. 11:13
Jó képességű fiam 67-et. :O
2021. febr. 2. 07:46
Barátunk fia 50 matek, 47 magyart írt ...
3. Borian (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2021. febr. 2. 06:32

Arról a bizonyos fórumról vagyok, de idén egyik gyerekem sem írt.

A fiam 19-ben felvételizett nyolcadikosként, előtte én készítettem fel, ezért rengeteg felvételi feladatot megoldottunk.

E tapasztalatok alapján:

a matek kifejezetten könnyű volt idén

a magyar sem volt nehéz, csak időigényes, hosszú, ezért el tudom képzelni, hogy a gyerekek kifutottak az időből, a végét elkapkodták

ez valamennyire tükröződik a pontokban is, ennek ellenére én is meglepődtem, hogy idén sok gyenge felvételi pontszám született

arra tippelek, talán a tavaszi karantén, az őszi bizonytalanság játszhatott közre

2021. febr. 1. 21:24

Ez egy jó fórum.

[link]

2021. febr. 1. 21:15

Úgy hallottam, hogy nagyon sokan panaszkodtak, hogy nem ilyen felvételi kérdésekre készültek, tanultak a gyerekek, ezért meglepően rossz eredmények születtek. Vajon ez máshol is így igaz, vagy csak az én ismerőseim körében volt ez jellemző.

Kíváncsi lennék, máshol, más gyerekek, mennyi pontot tudtak összegyűjteni!??

Köszönöm szépen ha válaszoltok!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook