A nyelven és az oldalán hólyagszerű valamik! (beszélgetés)
Szia!
Nekem akkor szokott ilyen lenni,ha türelmetlen vagyok és forrón megkostolom az ételt vagy italt.Két nap alatt magától el szokott múlni.Ha már több mint két napos akkor tényleg érdemes orvostól tanácsot kérni.
Szerintem túlliheged a dolgot. 1. szabály a bizalom!
Reméljük semmi komoly! Holnap küldd el dokihoz!
Most beszéltem újta vele,és azt mondja,hogy olyan mintha bedagadt volna már a nyelve is! És alul(a nyelve alján)vastagabbak az erek....... :(
Mi előtt még velem megismerkedett elég kicsapongó volt. LEhet,hogy valami nemibetegség? Pl. Aids...... :( Vagy ennyire szörnyűre ne gondoljak?
Szia,
Én pl. ha sok sósat eszem, akkor szokott így kihólyagosodni. Elképzelhető ételallergia is.
Mindenesetre kezdjen dupla adag kalciummal, majd 3 óra múlva ismétlés.
Köszi mindenkinek.
Most sincs velem,de küldött egy képet és ahogy elmondta szörnyű lehet a helyzet. Már irritálja,ha nyel...és azt mondta,hogy hátul nagyobbak! Nem tudom,hogy mi lehet az oka?! Már olvasgattam és az Aids-től,kezdve a szifiliszen át minden lehet....
A párom nyelvén,az oldalán is legfőképpen hátul a hólyagszerű valamik vannak.......Mi lehet ez? Ilyet még nemigazán láttám.
Próbált kinyomni egyet,de azóta is fáj neki. :S
Valaki hallott már ilyet?
További ajánlott fórumok:
- Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót?
- Milyen nyelven szóljunk a gyermekhez, ha a szülőknek más-más az anyanyelvük?
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- 10 hós babámon kis, piros, hólyagszerű kiütések. Mi lehet?
- A számban kijött egy olyan hólyagszerűség, mint amikor valaki után iszunk/eszünk, mit tegyek?
- Apukámnak az ínyén kb másfél hete hólyagszerű képződmény jött ki. Viszont nem gennyes, piros és nem nagyon fáj. Szerintetek mi lehet?