A nők jobban érzik, mikor lesz vége egy kapcsolatnak? (beszélgetés)
13. Myra
tegnap 22:43
Szerintem ezt lehet érezni.
12. teletabby
tegnap 22:00
Ők csak hamarabb tesznek pontot a végére.
11. Érdekes73 (válaszként erre: 10. - Globus)
tegnap 21:49
Így valahogy.
10. globus (válaszként erre: 5. - Alnisa)
tegnap 14:21
Az biztos. Válás után legtöbben 1. Visszamennek az anyjukhoz 2. Új nő után néznek 3. Lerobbannak.
Igen ritka, hogy megtartják egyedül a színvonalat.
9. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:10
A nők hamarabb a sarkukra állnak és nem fogadják el a rosszat.
7. srcrss (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:52
A nők jellemzően többet adnak egy kapcsolatban, nekik kevésbé éri meg.
6. Érdekes73 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:47
Miért lepett meg ?
5. Alnisa (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
tegnap 10:15
Pontosan, el vannak, kényelmes, főznek, mosnak rájuk, rend van körölöttök.
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:53
Szerintem sok pasas elvan a szar kapcsolatban is inkább, minthogy egyedül külön menjen. Amíg nincs fix új kapcsolat, addig inkább nem lépnek.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
tegnap 09:24
Igen, a statisztikák szerint a válások kb 3/4-ét a nők adják be. Általánosítás persze, de pont a statisztikák mutatják meg, hogy mi a "többség". Engem meglepett.
2. andi6020
tegnap 09:10
A válások nagyobb részét is a nők kezdeményezik?
Talán mert nekik lesz hamarabb tele a nemlétező tökük. Meg sok férfi gyáva. Megteremt egy helyzetet, "rákényszerítve" a nőt a döntésre.
Amúgy meg, ahány kapcsolat, annyi féle ember meg válás. A többi mind általánosítás.
tegnap 08:53
A válások nagyobb részét is a nők kezdeményezik. A férfiak lelkileg könnyebben kivonják magukat a rossz kapcsolat okozta kellemetlenségekből és könnyebben élnek a rossz kapcsolatban ezek szerint. A nőket viseli meg jobban, mert mindent a lelkükre vesznek.
További ajánlott fórumok:
- Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
- Mennyire lehet tartós az a kapcsolat ahol azzal próbája magához láncolni egy nő a pasit hogy terhes lesz?
- Szerintetek miért van az egy párkapcsolatban, hogy ami még az elején nem idegesített vele kapcsolatban az az idő múlásával egyre jobban? :(
- Melyik a jobb? Ha egy kapcsolatban a nő szeret jobban, vagy ha a férfi?
- Akik úgy érzik tönkrement a kapcsolatuk a párjukkal/férjükkel miután megszületett a baba
- Szerintetek mit tegyek, hogy a gyerekkori barátnőm akivel évekig nagyon jóbban voltunk ne csak félévente vegye fel velem a kapcsolatot?