A napokban indítottam el a gyermekelhelyezési pert és a gyermektartás megállapítását. Jövő hónaptól hogyan tudják vonni? (tudásbázis)
Szia kattyus!
Visszamenőleg áprilisig lehetett volna kérni a gyerektartást, mert abban a hónapban indítottam a pert. De csak abban az esetben, ha azóta nem fizette volna. Ha letiltással menne a dolog, akkor mivel meg volt a tárgyalás, így júniustól már vonnák tőle. De végülis megállapodtunk abban, hogy ő minden hónapban a számlámra utalja nekem.
Gyakorlatilag 2 hónap alatt lezajlott a gyerektartás megállapítása, a gyermekelhelyezés és a láthatás.
Mindössze annyi, hogy az apuka kézbe adott nekem,(azaz a múlthavit, mert elvan maradva) de ez más tészta. Ez nem jogi dolog...se a munkáltató nem fizetett, se az állam.
Ha majd mégis történik valami jelzem!
Hm. Hogy mivan? A nagy semmi! :(
Azért vártam 10.-éig, hátha utal valaki valamit, de nem.
Szomorú vagyok :(
Sziasztok!
Igazából én csak azért írok,mert én kb 3éve perelem az exemen,de eddig még egy fillért se láttam sőt...kb egy év volt mire megszületett az ítélet,de hiába.Marha jó ez a tövény hiába van papírom róla hogy 740ezer forinttal tartozik,leültették 4hónapra,de sajnos ez nem oldja meg a beiskolázás élelmiszer ruha stb.költségeit.Erre mondják:ördögi kör.azért neked több szerencsét kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Az ex-em munkanélüli lett és közölte, hogy nem tud gyermektartást fizetni. Hová fordulhatok ilyen esetben?
- Mivel büntetnéd azt az "apát", aki évek óta nem fizet gyermektartást?
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Fényképről megállapítom
- Bírósági ítélet ellenére az apa egyáltalán nem fizet gyermektartásdíjat. Hova forduljak?
- Hogyan tud az ember utánajárni, hogy a gyermektartást a gyerek megkapja-e?