A munkatársnőim cikiznek, mert akkor is kiöltözök, ha egyszerű hétköznap van... Hogyan szólhatnék nekik vissza valami találót? (beszélgetés)
Édesem, anyukád BOMBÁZÓ!!!!!!
De ezt már mondtam, sőt fészen is megnéztem már a képeit és gyönyörű!!! :)))
nem mondtam, hogy trampli vagy, ezért te se tegyél burkolt megjegyzést a magatartásomra légyszi! :O
úgy gondolom, hogy mindenki fogadja el magát olyannak, amilyen. Ha pedig szarul érzi magát úgy ahogy van, akkor tegyen ellene, kortól függetlenül! Hány idősebb nő van, akik igényesek, csinosak és szépek!? A lányok is hoztak fel már példákat elõttem. Én sem vagyok tökéletes, nem vagyok egy modell alkat, mert lusta vagyok nagyon és szeretek enni, sütni-fõzni, de igyeksem csinosnak, ápoltnak tűnni, mivel sztem ez kortól függetlenül megoldható!
Megvan a kérdésemre a válasz (úgy általában igaz amit leírtál)
Ma az egyik pasival, akit ismerek régebbről elbeszélgettem - ő nagyon jóban van a kolleginákkal - hogy szerinte miért van ez és elcsodálkozott, hogy én nem tudom, hogy "félnek", tartanak tőlem, na bumm. Mármint nem mint nőtől, hanem mint a betöltött pozíciótól :S erre eddig nem gondoltam, korábban mindig a saját "fajtám" között mozogtam... szóval ezt majd még valahogy meg kell oldanom :S
Túl öltözni egy napot pont annyira hiba, mint alul öltözni. Pontosan annyira célkeresztje lehetsz a társaság nyelvének, mint amikor kócosan, párnatollal a hajadban mész be.
Azonosulj a társasággal. Ha farmer-póló nap van a hetek nagy százalékában a palettán, akkor ne menj kisruciban tűsarkúban, kontyba vágott hajjal!
Amúgy meg nem kell foglalkozni a rossznyelvekkel!
Mert nők...
Férfiakkal jobb dolgozni. Nem hisztiznek...
Nem az a napi téma, hogy jaj de jó a ruhád, a hajad, a ruhád, stb. Egy mondat és kész...
Utólag visszagondolva: hisztis, hülye, féltékeny, írigy ... a többit meg már le ne írjam... :D
Inkább 100 férfi között dolgozni, mint 10 nő mellett!! Volt részem mindkettőben.
Én most új helyen vagyok időm nagyrészét, komolyan elcsodálkoztam, hogy bár még én is innen vagyok a 30-on, de 1-2 embert kivéve rangidős vagyok az új cégnél :S
És a lányok körülöttem (ahogy a fiúk is, de velük nincs gond), fiatalok, szépek, ki-ki munkakörének megfelelően öltözve, de nem őszinték, távolságtartók, pedig akkora korkülönbség nincs közöttünk... ma már edzőcipő-fekete farmer-elegánsabb "pólóban" nyomultam hátha, de nem :S sőőőt még "ronda" pillantást is elkaptam ma, ahogy beléptem egy elharapott mondat végén :S
Tök car, engem eddig mindenhol csíptek... miért ilyen nehéz a nőkkel?
Szia! Aterzem a problemad, en is megharcoltam ezzel a problemaval. Szerintem a megoldas, hogy igenis "az legy aki vagy". Abba fogjak hagyni.
Egyebkent amikor neha elokerul a tema (nagyon ritkan, mert 90%-ban ferfiak a kollegaim, ok meg ertekelik a szepet) el szoktam mondani, hogy az edesanyamtol tanultam ezt. O is nagyon ad magara a mai napig (mar 70 eves, de senki nem akarja elhinni),a ruhajara, a frizurajara a cipojere stb. Szoval elmeselem hogy en ezt az anyatejjel szivtam magamba, es nem is tudnam maskepp csinalni. En tenyleg mindig osszerakom fejben mat elozo este, hogy mit veszek fel, ruha, cipo, harisnyanadrag, meg a melltarto szine is, pedig az nem latszik, de en akkoris odafogyelek ra mert amgamnak csinalom. (kb. 3 percbe telik ha az ember napi szinten csinalja)
Egy ido utan tenyleg megszokjak am a kollegak, ugyhogy kitartas.
Egyebkent meg ha latod, hogy valaki magahoz kepest szepen feloltozott, akkor dicserd meg, aztan szep lassan el kezdenek az emberek valtozni korulotted.
En is eszrevettem, hogy bar evekbe telt, de hatassal voltam a kornyzetemre. Vannak holgyek akik mar egeszen jol oltozkodnek. (en meg szerenyen be tudom a sajat sikeremnek ;-))
Fel a fejjel... :-)
nem, csak nem akarok segget csinálni a számból. :)
Meg vagyok elégedve a fejemmel. :)
Háát fene tudja, azért nem véletlenül szokták mondani az idősebbek, hogy "pedig milyen jól néztem ki fiatal koromban, hol van az máár" :))
Mi majd vigyázunk, ugye? ;-)))
További ajánlott fórumok:
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Tetszik egy munkatársam, de nem lenne szabad, a kora...
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Hogy reagálnátok erre a nem hétköznapi kijelentésre ?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?