A mi történetünk... (beszélgetés)
Gratulálok, nagyon édes kisbaba :)
Köszönöm Zsu! :)
puszi, szép estét, jó hétvégét!
Igen, apukánk vezetékneve után. :)
puszi
Gratulálok Ákoshoz mégegyszer! Nagyon szép kis történet! :)
gratulálok itt is! nem is tudtam ,hogy te is Juhász vagy!:o)))
Hát akkor ezek az Ákosok nagyon lusta babák! :)
Nem siették el. Hát ilyen jó volt nekik odabent?
Ezek szerint. :)
Biztosan nagyon szép és megható, igazán emlékezetes élményben lesz részed. Ez biztos! Drukkolok, hogy minden jól menjen!
Nagyon kemény volt a vége. Nekem nagy volt ez a baba. Vagy én vagyok pici?? :) Nem tudom, de a vége iszonyatosan fárasztó és fájdalmas volt. Megszenvedtem, de megérte! :)
Köszönöm szépen, kedves vagy. Én is bízom még egy ilyen szülésben. Kb. 3 év múlva. :) :) :)
Én kisfiam is Ákos :) és ő is késve érkezett :) rá plusz 12 napot vártunk a kiírt után. Gratulálok a Ti Ákosotokhoz! Gyönyörű :)
Gratulálok a gyönyörű kisfiatokhoz. Így közel a szüléshez (kb24nap) nagyon átéreztem és megkönnyeztem a történetedet. Már én is szeretném látni és kezemben tartani a Fiamat! Remélem hasonló élményben lesz részem! :)
Gratulálok, nagyon szép volt ez a szüléstörténet!
Átérzem milyen nehéz lehetett a vége, mert nekem 40 perc volt a kitolás, de nagyon megszenvedtem, akkor milyen lehetett a 2 óra...?
Gratulálok a fiadhoz, és a cikkhez is, szépen megfogalmaztad amit átéltél. Másodjára is ilyen szülést kívánok.
Köszönjük Ancsi54!
Puszilunk!
Köszönöm Ákos nevében is! :)
puszi
Nagyon fontos!Ők nem is tudják mennyire!:)
Szép szülést Neked/Nektek is!
Drukkolok!
Puszi
Ui: Ja és a cikkből kimaradt, de én személy szerint ajánlom mindenkinek a homeopátiát! Nekem szerintem ez segített a gyors tágulásban. :)
Köszönöm! Kívánom, hogy a következő gyermekednél legyen legalább ilyen szép, meghitt és gyors (apás) szülésed!
Szép napokat! Puszi
Nagyon szép kis formás, igazi kis krapek. Nőjjetek nagyra jó egészséget az egész családnak
Gratulálok,nagyon szép a pici...
Először is Gratulálok!
Tudd, hogy alig látok a könnyeimtől!
Nekünk még van szűk 3 hónapunk - elvileg, de nagyon remélem, hogy nekem is ilyen lesz! :))))
Hívtam apát is, hogy olvassa el! Főképp, hogy érezze menniyre fontos, hogy ott legyen!
Gratulálok az édes kisfiadhoz. Végig könnyeztem, nagyon jó volt ilyen történetet olvasni. Én császárral szültem és nem élhettem ezeket meg, remélem a második babánál én is átélhetem. Ilyen történet után ahogy te leírtad, én is így szeretném. Köszönöm neked.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm! Kedves vagy. :)
Köszönöm szépen! Puszi! :)
Köszönöm szépen, hogy elolvastad és reagáltál rá, örülök, ha tetszett, aranyos vagy, szép napokat! :)
Köszönöm szépen! Nektek is minden jót! :)
Esküszöm a mai napig megkönnyezem...Nem is tudom jól megfogalmazni, leírni az érzést.
Hogy lehet ilyen csodaszép élmény, ami annyira fájt, hogy majdnem belehaltam? :)
Szerelmes vagyok azóta is a kisfiamba. :)
Köszönöm, kedves vagy! Minden jót Nektek is! :)
Szia!
Gratulálok kicsi fiatokhoz a csodához amit megosztottál mindenkivel!
Zsuzska!
Gyönyörű kisfiad van!
Gratulálok!
Gratulálok a kisfiadhoz,és a jól megírt cikkhez is.:-) Szép menyasszony voltál! Jó egészséget és sok boldogságot nektek!
További ajánlott fórumok: