Az elmúlt 5 évünk...a mi történetünk. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az elmúlt 5 évünk...a mi történetünk.
Olvastam a cikkedet, gratulálok, nagyon tetszett.
Jó, hogy tudsz küzdeni, példát mutatsz nekem is.
Köszi, hogy megírtad... hátha én is erőt merítek belőle.
Az irigyekkel NE foglalkozz szerintem sem!
Köszönöm a kedvességedet. :-)
A bolt nyitva áll, gyere nyugodtan... :-))
Szia Kedves Veronika!
Most olvastam el a történeted, azt hiszem példaként szolgálhat mindannyiunknak a kitartásod / kitartásotok! Bennem (akár egy jó film) biztosan maradandó nyomot hagy ez a történet... a gondolataid, és a tanulság, amit mindebből levonhatunk.
Nagyon szépen fogalmaztál a munka és a család kérdéséről...
Ez egy igazi történet, igazi szereplőkkel, ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el, és okuljon belőle!
Számomra "ismerős" volt néhány sor, bár ezt bizonyára sokan így érezhetik rajtam kívül is. Az irigységre, gonoszkodókra gondolok. Egyszer valahol hallottam, vagy olvastam, hogy a magyart az irigység "tartja életben". A "nehogy már neki jobb legyen" gondolkodásmód. Persze az már nem érdekli pl. a Te szomszédodat, hogy milyen áldozatok árán hoztátok létre azt, ami igazából az ő kényelmét is szolgálja...
Ez szomorú... nem tudom mikor "gyógyulunk már ki ebből", de ilyen emberek mindenhol vannak, úgy a határvonalon belül... jómagam is tapasztalom sajnos. :-)
Ezért sajnálom az ilyen szorgalmas embereket, mint Ti is, akik tele vannak álmokkal, lelkesek; mert az olyan emberek miatt, mind a "szomszéd" folyton falakba ütköznek.
Mindezzel szemben azért sok-sok kitartást, nagyon jó egészséget és minden jót kívánok Nektek, amit csak az élet adhat!
Aztán ha a kóbor szerencse úgy hozza, lehet, hogy egyszer én is betévedek a boltotokba, ki tudja? Kicsi a világ... :-)
Örülök,hogy elolvastam ezt a cikket,mert mi most tartunk ott,hogy nem nagyon tudom mi lesz velünk,de már eldöntöttem,hogy kimászunk a gödörből!
Jó volt olvasni h nektek sikerült!
Így elhiszem h nekünk is sikerülni fog!:)
Köszönöm:)
Büszke lehetsz CsodaANYA, Feleség, Barát Magadra, Kitartásodra,Elveidre, Munkádra Otthonodra, Munkádra.. egyszóval MINDENEDRE amiket idáig Alkottál Tiszta szíveddel-Lelkeddel, dolgos Kezeiddel:))
Reméljük most már csak Szépek és Jók fognak érni Benneteket-Nagy Egészségben.
Drága Veronika!
Gratulálok a cikkedhez. Te nagyon erős vagy,jó Anya, és feleség. Kívánok neked nagyon sok szerencsét, és kitartást.
Gratulálok Veronika!!!
Nagyon sok ilyen anyára és feleségre lenne szükség,mint amilyen Te vagy! :)))
En is gratulalok, es tovabbra sem add fel..
Ami a "jo " szomszedokat illeti, hidd el van beloluk mindenutt.
Engem az bosszant a legjobban, hogy amikor az ember bajban van, akkor semmi, de ha kezd jol - jobban menni (esetetekben sikerult megnyitni a boltot) akkor mar egybol az emberek irigy dogok..Hol voltak akkor,amikor szuksegetek lett volna, akar csak egy jo szora...??
Mocskos ez a vilag nagyon..
Örülök,hogy megírtad...
Minden ugy lesz,ahogyan szeretnéd.
Ez az idézet jutott eszembe:
"A győztesek és vesztesek közt annyi a külöbség,hogy a vesztesek arra gondolnak amitől félnek,a nyertesek pedig arra,amit el szeretnének érni."
..és Te arra gondoltál,amit el szerettél volna érni.
Továbbra is így legyen!