A mi karácsonyi csodánk (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A mi karácsonyi csodánk
12. Miramira77 (válaszként erre: 11. - 37403e3af4)
2012. febr. 9. 23:01
Házi lesz, szóval egy fokkal több örömünk lesz benne!
11. 37403e3af4
2012. jan. 25. 02:37
Gratulálok Lacikához, biztos mire vágóra kerül is szép bagy lesz... szomorú
10. spaceman
2012. jan. 17. 23:19
Gratulálok a "kis bébihez"!Örül a szívem,mikor olyan történeteket olvasok,hallok,ahol ennyire szeretik az állatokat!Sajnálom a kis Lacika anyukáját.Biztos sok munka van velük,de szerencsére sok szeretetet is adnak!Én is szerettem volna kérni,ha lesz kép a kis bociről,majd tegyél fel róla fotót!:)
9. 38c05a6ad0
2012. jan. 11. 21:58
Nagyon aranyos lehet a "kis" boci! Tudnál valahova egy képet feltenni róla?
8. Sly7105
2012. jan. 11. 14:47
Érdekes cikk és tanulságos. Nekem arról is szól, hogy nemcsak munka van az állatokkal, hanem aggódás, szeretet, törődés aminek a vége akár egy ilyen Csoda, mint "Lacika". Sok sikert kívánok a továbbiakban és egyszer egy bocielletés nélküli karácsonyt...
7. Miramira77
2012. jan. 11. 14:44
Nálunk az állatok mindíg is fontos szerepet töltöttek be.
Munka és hobbi együtt. A tehenekkel gyakran többet voltak a szüleink, mint velünk.
6. loch ness
2012. jan. 11. 13:50
Jó ilyeneket olvasni, hogy nem csak én vagyok olyan "abnormális", akinek fontosak az állatok. Szoktak ilyen kedves jelzővel illetni, pedig tudják, hogy az emberek számomra is fontosabbak az állatoknál, de attól még az állatok IS fontosak, és ha kell, áldozatot is kell hozni értük. Szerintem meg ez a normális.
5. hanyatka85
2012. jan. 11. 13:46
Nagyon szép a "kis" Lacika története...
:( szomorú hogy elment az anyja...
4. jucus1969
2012. jan. 11. 13:46
Olyan kedves, hogy úgy beszélsz az állataitokról mintha családtagok lennének,Gondolom, úgy is tekintetek rájuk hisz a sok gondoskodás közben hozzátok nőnek és megszeretitek őket.Nehéz lehet megválni tőlük.Nekem volt már eddig 3 törpehörim és mikor megbetegedtek /ők nagyon rövid életűek/ elvittem állatorvoshoz.Az ismerősök azt mondták,hogy
3db újat vehetnék a vizit árából és úgy is elpusztulnak.Én nem tudtam nézni a szenvedésüket és ápoltam míg el nem mentek.
Vigyázzatok Lacikára, biztos a kislányod is nagyon
szereti.
3. 4fbd4b2862
2012. jan. 11. 13:13
Gratulálok Lacikához az óriásbébihez:))
2. hcs2
2012. jan. 11. 13:11
Ez nagyon szép kis történet!
1. Miramira77
2012. jan. 11. 13:08
Az egyéni vállalkozók életében nincs szabadnap, nincs ünnep. Ha munka van, akkor dolgozni kell, egy szarvasmarhának sem lehet megmagyarázni, hogy ma nem kapsz enni, nem fejünk, ne szülj, mert karácsony van.
A szüleim több mint húsz éve ezt csinálják.
De az elmúlt két karácsonyán mindig lett egy kis csoda.
Ugrás a teljes írásra: A mi karácsonyi csodánk
A szüleim több mint húsz éve ezt csinálják.
De az elmúlt két karácsonyán mindig lett egy kis csoda.
Ugrás a teljes írásra: A mi karácsonyi csodánk
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?