A mai napig sem tudom, hogy miről szól a Ponyvaregény című film! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Pedig baró ❤️ úgy nézd meg, hogy van egy kib@szott hosszú nap..ha jól emlékszem ez csak egy nap, de most hogy így gondolkozom,van az kettő is😅 szóval hogy vannak a történések szépen ahogy ugye zajlik általában a nap a megszokott idősávban...na ezt Tarantino fogta, és elvágta a végén ilyen kis csíkokra, majd ezeket a kis szeleteket random összekeverve tette elénk a filmet.
Szerintem átjön a sorok mögül hogy én is imádom 😍 Uma talán nagyobb kedvencem mint Tarantino...ja és azért lett Vega a Vincent mert Tarantino kedvenc énekesnője volt Suzanne vega...Umat pedig megvárta a szülés után, hogy eljátssza a Kill Billt. Na azt talán még jobban szeretem mint a pulp fictiont, évente egyszer megnézem, mint a karácsonyi filmeket 😅😅
Komolyan mondom, nem értelek. Mégis milyen választ vártál? Mi nem tetszett a válaszomban? Nem flegmáztam, írtam egy korrekt választ.
Azt írtad, hogy nem jött át a mondandód. Én meg azt mondom, átjött. Te pedig cáfolod azt, amit én állítok.
Kicsit duzzogósnak érezlek, nem tudom az okát. Nekem nincs bajom veled, láthatóan neked bajod van velem.
Miből gondolod, hogy nem jött át a mondandód?
Átjött.
Csak arra akartam utalni, hogy attól hogy Tarantino tuti nem százas nem jelenti azt hogy aki nézi, szereti az bomlott elme... És nem is a munkásságát minősítettem.
De látom nem ment át amire utaltam, ahogy másnak se. Nem gond.
Igeeen!😁
...Ez egy chopper,édes...
Probléma megoldó vagyok.
Probléma az van bőven.
Mond ezt mégegyszer,hogy hogy mi?😁
Bizony, az Oscarok is csak úgy véletlenül pottyantak. 😉
Igen, az a bizonyos jelző...
Értettem, hogy Tarantinoról és a filmjeiről mondtál véleményt. Nekem a "bomlott elme" ütötte meg a szememet.
Ha azt vesszük, hány meg hány "bomlott elme" alkotott zseniálisat több téren.
De valóban: mindenkinek más tetszik, másként ítélünk meg műveket és alkotóikat.
Az Oscar díjait is csak véletlenül fújta a szél a polcra. 😉
Nekem a Jackie Brown a legnagyobb kedvenc tőle. Én abból tudnék hosszasan idézni.
Én a Jancsó filmeket nem értem és Tarr Bélát, de egyiket sem illetném ilyen jelzőkkel.
Életemben először úgy láttam, hogy még DVD tékába kellett menni. Negyedjére kaptam meg, fel kellett iratkozni rá. Még a 90-es években volt.
Éjjel kettőkor végeztem vele, másnap alig láttam a fáradtságtól, azt hittem, megölöm a kollégámat, aki ajánlotta. Lehet, hogy a fáradtságtól, de nagyon utáltam. Évek teltek el, mire újra elém sodorta az élet, akkor jöttem rá, hogy nagyon jó.
Nálunk is napi használatban van az "örülünk, Vincent?
Tarantino megosztó.Lehet szeretni ,gyűlölni.
Azt ,hogy zseniális tagadhatatlan.
Egy bomlott elme munkássága.
A teljesség igénye nélkül:
Két Oscar.
Két Golden Globe-díj.
Életműdíj stb..
Tarantinoról és a filmjeiról mondtam véleményt. Téged nem ismerlek.
Az a sok vér, erőszak, durva beszéd a filmjeiben nekem nem tetszik.
Minden bizonnyal van erre kereslet, hiszen sokaknak tetszik - ő dolguk.
Néztem egyedül.
Néztem a húgommal.
Néztem pár aktuális pasival.
Most meg kellett néznem a férjjel is.(mert már alig emlékezett rá)
Konkrétan idézni tudok belőle:)
Fergeteges színészek , kitűnő rendezés.
Kb.ötször láttam.
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk bármiről 🙂
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Verset akarok írni de nem tudom miröl adnátok pár jó tanácsot?
- Mivel lehet leszedni a vasaló talpáról azt a ráragadt "valamit"? Bocsi, nem tudom mi az, de szerintem tudni fogjátok miről van szó.
- A 3 éves kisfiam elesett kismotorral, és kicsit bedőlt az egyik foga. Holnapig nem lesz semmi baja? Akkor tudom fogászatra vinni.
- Miért negatív a tesztem a tüszőrepesztő injekció után 7 nappal?Úgy tudom 10-11 napig látszani kéne!