A 3 éves kisfiam elesett kismotorral, és kicsit bedőlt az egyik foga. Holnapig nem lesz semmi baja? Akkor tudom fogászatra vinni. (tudásbázis)
Az enyémé is csodás!
+ lett helye a szívószálnak! :-)))
A miénk két évesen esett neki az egyik polcnak. Egészen visszanyomta az egyik metszőfogát az inybe. El is tűnt.Nem lehet mit csinálni. Azóta visszajött,majd egy rántott húsba harapott négy évesen és ki is esett neki!Úgyhogy most fogatlan szegénykém. Illetve olyan mintha már iskolába készülne, pedig csak 4és fél éves.
Ha nem harap rá, és pépeset eszik pár napig, akkor még visszaszilárdulhat. De ha kiesik sincs semmi gond. Illetve, nagyobb baja soha ne legyen!
Legfeljebb neki is fogszabályzó kell majd!
És helyreállt a foga? Mert neki most is beljebb van, nem állt vissza a helyére. De most nem is akarom felkelteni emiatt, úgyis annyira sírt. :((
A Te kicsidnek is minden jót.
Szia.
Az én kicsi fiam szintén 3 éves. 4 napja ugyanilyen balesete volt, a foga is megmozdul, és a felső ajka is felrepedt. Bevittük a sebészetre. Ott azt mondták, hogy ne csináljunk vele semmit, csak kamillás borogatást tegyünk rá. A fogára meg csak legyintett. Az volt a reakció, hogy majd helyre jön.
Mielőbbi javulást a fiadnak.
Szia!
Nem tudnad esetleg a szajsebeszeti klinikara bevinni?
Jaj,szegényke :( Előfordulnak az ilyen balesetek sajnos. Az én fiamon is mindig vannak plezúrok.
Remélem nem tört ki neki. Nagyon vérzett?
További ajánlott fórumok:
- Esztétikai fogászatra miért csak szépfogúak járnak?
- Amikor beigazolódik, h terhes vagy, elküldenek, laborba, fogászatra és belgyógyászatra. A belgyógyászaton mit csinálnak?
- TB nélkül hova tudok menni fogászatra? Sürgős lenne.
- Mennyibe kerül a jogosítvány kismotorra?
- Ha van TB kártyám, évényes, viszont nem vagyok Budapesten bejelentve, akkor hova mehetek fogászatra?
- Ha valakinek van kismotorra jogosítványa, az örök időre szól vagy annak az érvényességét is kell hosszabbítani?