A legjobb haverommal elcsattant egy csók, meg még történt egy-két dolog, ugye ezzel nem ronthatom el a barátságunkat? (tudásbázis)
Olyan mint régen már nem lesz sosem! tapasztalat..már nem tudtok úgy beszélgetni sem mint anno.. Amint találkoztok mindkttőtökben rögtön bevillan az a pillanat amikor valami történt..
Viszont más a helyzet ha egy buli alkalmával mindketten erősen alkoholos állapotban vannak az egyének és másnap nem emlékeznek semmire! Akkor még lehet esély a baratság folytatására..
Hehe most látom az adatlapodat.A Tomiról van szó???
Esetleg Viktor?Ááá nem hiszem,szerintem Tomi!:)
Pár ember erre tévedhet,és bukás...:)
Szép csaj vagy!Sztem bejössz neki.-k.
Amúgy én sem hiszek a fiú-lány barátságban,kivéve az exekkel.(akikkel már tutira lezártad)
Hm,ennyi!
pár ember!!!!
most már jópár....
és mivel szakítottak, nemsokára a kedves sokat tudó jószándékú barátnők majd mindent kitálalnak neki.
szuper!
akkor már csak azt kell kivárnod, mikor tépi a ki a hajad a barátnője. Mert úgyis kiderül! (mindig kiderül - hidd el ezt egy bölcsebbtől)
:)
Ha szerelem lesz belőle akkor nem rontottad el:)
Ha nem akkor...lehet, hogy igen
Szerintem fiú és lány között nem lehet BARÁTSÁG, mert az egyik mindig többet akar a másiktól;)
Szerintem nem feltétlen volt ez ballépés.
Ha mindketten őszintén tudjátok, hogy csak szexuális tartalmú volt az együttlét, akkor ennyi volt, de simán mehet tovább a barátság, legfeljebb most már más oldalról is ismeritek egymást.
Ha azonban valamelyikőtök részéről szerelem is társult hozzá, akkor baj van.
További ajánlott fórumok:
- Kihagyott egy jó numerát, mert fontosabb neki a barátságunk...
- Megtörtént aminek nem kellett volna megtörténnie, lefeküdtem a legjobb haverommal, volt benne alkohol, emlékezni fog, mi történt?
- Összekaptam a csaj haverommal/barátommal. Mit tegyek?
- Volt egy összeszólalkozásom egy jó haverommal, nagyon felhúzta magát, majdnem verekedés lett, és sajnos bokszoló volt.. mit csináljak?