A legcsodálatosabb ajándék (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A legcsodálatosabb ajándék
Drukkolok neked és ha nemis akarok azóta amióta elolvastam amit írtál sokszor eszembe jutsz így ismeretlenül is. Azóta tízszer többször nézek be a kisfiamhoz, pedig a légzésfigyelő mindig be van kapcsolva. Én is mindig rettegek, hogy történik vele valami, de bízom abban, hogy minden rendben lesz. Férjem mindig azt mondja, hogy fő a pozítiv gondolkodás.
Láttam, hogy márc.-ba várod a kisfiad. Szorítok neke és igyekezz Te is pozítivan gondolkozni, hiszen a pici a pocakodban mindent érez amit Te!!!
Makk egészséges volt mikor Miskolcon a patológiára fel mentünk akkor azt mondta a bonc orvos hogy ennek a babának semmi baja nem volt anyuka... Szóhoz sem tudtam jutni csak a könnyekel küszködtem.És első gyermekem volt 40 hétre született 3225g és 51cm-el.
És légzés figyelőt már beszereztük hogy a mostani terhességemnél semmi probléma ne legyen.Meg mondva az őszíntét rettegek hogy még egyszer meg ne történjen de bízom benne hogy nem.!!!
Szia!
Van még ilyen a 21 században? Hogy történt ha nem vagyok túl indiszkrét? Teljesen egészséges baba volt vagy volt valami előjele ennek az egész katasztrófának? Használtatok légzésfigyelőt? Neharagudj, hogy ennyi kérdéssel bombázlak, de elkeserítő, hogy ilyen előfordul.
Őszintén sajnálom ami veled történt!
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a gratulációt és azt hiszem tényleg szerencsésnek mondhatom magam, hogy sikerült olyan orvost és kórházat választanom ahol mindketten biztonságba voltunk.
Ha esetleg valaki Szigetvár környékén lakik és ott szeretne szülni szívesen megadom az orvos elérhetőségét.
Ugrás a teljes írásra: A legcsodálatosabb ajándék
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Nekem van a legcsodálatosabb férjem a világon!
- A legcsodálatosabb névnapi ajándék
- Életem legcsodálatosabb napja, amikor Dorka megérkezett hozzánk!
- A legcsodálatosabb fájdalom! Jolly születése