A legcsodálatosabb fájdalom! Jolly születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A legcsodálatosabb fájdalom! Jolly születése
7. bettike2007 (válaszként erre: 6. - Jollymama)
2010. jún. 21. 14:21
Bár ilyenkor is tudja ha van baba,barátnőm 4-5hetes volt,mikor kézi vizsgálatkor megmondta hogy baba van.Mért kellett várni vele az uh-val??
Bár már lényegtelen van egy szép gyermeketek vagyis már nem egy:-)
6. jollymama (válaszként erre: 5. - Bettike2007)
2010. jún. 21. 12:45
mert nem csinált akkor ultrahangot hanem azt mondta várjunk még vele ,csak megvizsgált.
5. bettike2007
2010. jún. 20. 21:55
Gratulálok nektek a gyerekekhez!De mi az hogy a doki nem tudta hogy tényleg terhes vagy-e??Én 5hetes terhesként voltam először és látta a kis petezsákot.
2010. jún. 19. 21:29
Gratulálok.Nagyon szépen leírtad a történetedet.Nekem is van 2 csodálatos kisfiam.
3. c95c921ae7
2010. jún. 19. 16:51
Gratulálok. Szépen megírt, szép történet.
2. Clau26
2010. jún. 19. 16:12
most illene egyetértenem én nov 26.-án szültem,de nekem azért igencsak kellet 1nap mire felfogtam mi van,mikor rám tették akkor is a fáradságtól alig voltam észnél,fel se fogtam mi történik,nemhogy azt mondjam ez a legcsodálatosabb fájdalom..
1. jollymama
2010. jún. 19. 16:08
Alig múltam 20 éves, mikor életem párjával az esküvőnket kezdtük tervezgetni. Mindketten nagyon szerettük már akkor is a gyerekeket, így nem védekeztünk, vártuk, hogy a csoda velünk is megtörténjen. Minden kismamát megcsodáltam és alig vártam hogy én is anya lehessek.
Ugrás a teljes írásra: A legcsodálatosabb fájdalom! Jolly születése
Ugrás a teljes írásra: A legcsodálatosabb fájdalom! Jolly születése
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?