A legcsodálatosabb névnapi ajándék (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A legcsodálatosabb névnapi ajándék
Válasz a 14-es hozzászólásban.
Egyébként, te kint hagytad volna éjszaka a folyosón a 1,5 éves gyerekedet egyedül? Vagy hova raktad volna?
Lehet kérdezni, nem csak véleményt nyilvánítani. Egyébként azért volt bent a 1,5 éves kisfiam, mert senkire nem tudtuk 11kor este rábízni. Se mama, se papa, se barátnő senki a közelben, és hirtelen jött rám a szülés- Épphogy beértünk így is.
Ja, és éjszakai ügyeletben itt vájcban egy falusi kórházban nincs akkora személyzet, hogy még a gyerekre is felügyeljen valaki egy másik kórteremben. Dehát Magyarországon a jóléti államban tuti felajánlják a kórházban hogy vigyáéz egy másik nővérke a gyerekre nem?
Gratulálok gyönyörű Kislányodhoz,és a 3 fiúhoz is! Nagyon szép gyerekek,és büszke lehetsz a csodás nagycsaládodhoz! Sokan nem mernek bevállalni ennyi gyerkőcöt! ;) Nekem is 3 gyerkőcöm van,és úgy érzem,lehet van helye még egy gyereknek az életünkben.Majd kiderül. És irigykedem is egy picit,hogy megadatott Neked a természetes úton történő szülés. :) Nekem mind a 3 alkalommal császár volt...már nem bánkódom annyira,mert a gyerekeim és az én életem forgott kockán,de azért hiányzik az életemből az igazi szülés élménye.
Még 1x gratulálok,és sok boldogságot a gyerekekhez! :)
Akor ahhoz is joguk van, hogy azt végignézzék, hogy hogyan készül a kistesó.
Vannak dolgok, amik nem a családra tartoznak, hanem az anyára és apára. Túlzás már ez a nagy szabadosság.
Köszönöm, Csillus, hogy elolvashattam várva-várt kislányod születésének történetét! :)
Én is hasonlóképpen érzek mint Te, bár én még csak egyszer szültem, de remélem, hogy a többi is olyan csodálatos lesz, mit az.
Minden jót Nektek!
Egy kis előzmény. Chiara érkezése április 17-re volt jósolva. A babák nagyon kis százaléka jön a kiírás napján a világra. Nálunk se így történt.
Úgy éreztem, kislányom előbb fog megszületni mint 17., ezért még nehezebben tűrtem, amikor eljött a kiírt nap, és nem történt semmi. Még csak jele sem volt szülésnek.
Ugrás a teljes írásra: A legcsodálatosabb névnapi ajándék