Névnapi ajándékötleteket várok férfi részére. Szeret a ház körül tüsténkedni, imádja a kutyáját... (beszélgetős fórum)
Felét ő fizette. Az apjáért felesbe fizettük, és errő mondta, hogy neki is kell, de ő magának egy bicskáért ennyit nem ad... Így azt is felesbe fizettük.
Nem is hallottam ezt a babonát!!!! :D :D
Belegondolok, az én emberemnek is van vagy 3 bicskája, de amikor az apjának vettünk ajándékba egy xy akármilyet, természetesen az apósomnak is tetszett, de utána az emberem is követelt egy olyat magának. Hiába volt már készleten, neki akkor is kellett. És nagyon örült neki. Azóta is használják, meg büszkélkednek is vele, hogy milyen tuti...
Szóval, a bicska tényleg jó ötlet.
Amúgy, apukának szokásos: Legjobb Apa felirattal BÁRMI (póló, törölköző, korsó, bögre, ...), amennyiben megérdemli a címet. :) Nemrég láttam zoknit, egy apuka karján csüng három gyerek (akik sírnak)+porszívó a kézben és hozzá a Legjobb Apa felirat. :) Nagyon tuti!
Nem buktad be!!
Egy eredeti több funkciós Svájci bicskának minden pasi örül, legyen az fiatal vagy időseb!!5000 körül van,de 10000 ért már minden tudót is tudsz venni !!
Ha van autója, egy szép kis autóstáska;
- ha dohányzik, elegáns öngyújtó;
- terveztetett névjegykártya+tartó,
- gravírozott ital;
- bőr irattartó, kulcs vagy telefontartó;
- ötletes frottír törölköző.
Hahó!!
Hány éves pasas? Párod? Szomszéd? Tesó?
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi ajándékötletek és készülődés
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek nőknek
- Házassági évforduló - Ajándékötletek, egyéb ötletek
- Szülinapi ajándékötletek....segítsetek....