Névnapi ajándék a páromnak... (beszélgetés)
Igen, mindig azt hiszem... :)
De amikor ajándékot kéne venni/adni neki, mindig megakadok... :O
Egyszerűen gőzöm sincs, minek örülne...
Szeret számítógépes játékokon játszani, zenét hallgatni, filmet nézni, de ezeket legtöbbször neten nézi, értelmeken megvenni.
Újságban is gondolkodtam, a PC Gurut pl. szerette régen, de nem tudom, örülne-e, ha annyi pénzt kidobnék rá, őszintén nem tudom.
Gondoltam élményre, hogy menjünk el valahová kettesben, de ez megint megbeszélős-macerás (semmi meglepetés), ráadásul gyerekfelügyelet meg minden... :O
....vagy ezek csak kifogások és az egész egyszerűbb mint gondolnám? lehet... :S
Hmmm... ez sem rossz ötlet. :))) Mondjuk egy foci magazin. :)
Amúgy szia. :)
Vegyél egy nagy parafatáblát és rakd tele fényképekkel. Pl: fénykép kettőtökről, a családotokról, közös kirándulásokról, közös emlékekről.
Én most csináltam a páromnak kettőnkről és a lányunkról, nagyon örült neki, telitalálat volt, már kint is van a falon:-)
Segítséget kérnék... nem tudom mit vegyek a drágámnak, mindjárt névnapja, és öteletem sincs... :(
parfümöt most vettünk, meg pólót is, sőt bögrét is, szóval ezeket nem vehetek. :)
Minden megoldás érdekel. :)
Köszi. :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek önzőség, ha a páromnak évfordulónkra olyan képet ajándékozok, amin csak én vagyok rajta?
- Milyen ajándékot vegyek a páromnak 30-ik születésnapjára?Ötlet?
- Nincs pénzem, de február 13-án van az évfordulónk, másnap meg Valentin nap. Mit ajándékozzak a páromnak? Nincs ötletem
- Születésnapi ajándék a páromnak
- Milyen ajándékot vehetnék a páromnak (férfinek)?
- Milyen karácsonyi ajándékot adhatnék páromnak?